Acasă Fara Categorie Tot ce trebuie sa stii despre tehnica de fotoregenerare laser

Tot ce trebuie sa stii despre tehnica de fotoregenerare laser

Una dintre cele mai noi tehnici de infrumusetare este chiar fotoregenerarea cu laser, disponibila la unele saloane din Bucuresti, asa cum este FreeStyleBeauty.ro

Tehnicile de tratamente faciale, asa cum este cea de fotoregenerare laser, previn si corecteaza semnele de la nivelul pielii, intineresc tenul si au efecte regeneratoare fara a afecta in vreun fel. Pe masura ce anii trec, pielea sufera din cauza unor factori externi, facandu-si aparitia pete, cicatrici, pori dilatati si altele asemenea.

Exista multe tipuri de tratamente care garanteaza intinerirea aspectului tenului. Unii oameni prefera procedurile invazive, precum injectiile, care produc adeseori durere si riscurile efectelor secundare atunci cand substantele chimice sunt introduse.

De aceea, unul dintre motivele pentru care fotoregenerarea cu laser este mai avantajoasa, este chiar lipsa durerii, urmat fiind de alte avantaje ce urmeaza a fi prezentate.

Pentru ce este utilizata tehnica de fotoregenerare laser?

Laserul este folosit pentru a trata pielea cu probleme. Acesta poate elimina aspectul imbatranit al pielii, poate reduce petele solare, ridurile, cicatricile si roseata. In functie de problema clientului, cosmeticianul stabileste intensitatea pe care o va folosi pentru a trata cu laserul in profunzime, fara efecte secundare neplacute.

Cum functioneaza fotoregenerarea cu laser?

Nimic mai simplu! Fotoregenerarea cu laser functioneaza prin trei efecte: termic, mecanic si biologic. Pe de-o parte, efectul termic presupune patrunderea caldurii in straturile adanci ale pielii, stimuland cantitatea de colagen.

Cel mecanic presupune vibratiile, ce sunt responsabile de un micro-masaj la nivelul pielii. In acelasi timp, efectul biologic presupune dilatarea vaselor de sange, relaxarea muschilor si reducerea inflamatiilor, precum si imbunatatirea circulatiei sangelui.

Tratament de par cu botox | Fotoregenerare laser | FreeStyleBeauty.ro

fotoregenerare laser

Una dintre cele mai noi tehnici de infrumusetare este chiar fotoregenerarea cu laser, disponibila la unele saloane din Bucuresti, asa cum este FreeStyleBeauty.ro. Tot aici, femeile si barbatii deopotriva isi pot efectua cateva tratamente foarte benefice atat la nivelul pielii, cat si a parului si unghiilor.

Spre exemplu, pentru un aspect sanatos si frumos al parului, ei au ocazia de a opta pentru un tratament de par cu botox. Mai mult decat tehnica de tratament facial anterior prezentata, salonul pune la dispozitie si alte tipuri, precum: tratament prin vinoterapie, microdermoabraziune sau depigmentare.