Acasă Fara Categorie Motivele de bucurie trebuie marcate cu un tort personalizat de la eTorturi

Motivele de bucurie trebuie marcate cu un tort personalizat de la eTorturi

Avantajele oferite de cofetaria online eTorturi

Dulciurile au harul de a oferi alinare si confort, iar torturile sunt ideale pentru a marca o aniversare, o promovare la job sau de ce nu, reusita in cazul unui examen. Indiferent de motiv, oamenii ar trebui sa invete sa se bucure mai mult de un desert de calitate. Cei mici sunt cei mai entuziasmati in fata dulciurilor, motiv pentru care parintii incearca sa ii surprinda cu torturi personalizate. De la decoruri cu indragitele personaje din desenele animate si pana la decoruri inspirate din pasiunile lor, echipa de la eTorturi.ro este gata sa faca fata oricaror provocari.

Avantajele oferite de cofetaria online eTorturi

Parintii pot intra pe site-ul eTorturi.ro pentru a alege o tema deja stabilita sau pot solicita personalizarea tortului in functie de preferinte. Exista si o sectiune dedicata compozitiei, de unde acestia pot alege dintr-o gama variata de blaturi si umpluri. Ingredientele folosite sunt 100% naturale, fara conservanti sau aditivi astfel ca nu prezinta nici cel mai mic risc. In plus, fiecare comanda este insotita si de un certificat de conformitate care atesta calitatea produsului. Exista foarte multe institutii, precum crese, gradinite sau locuri de joaca care solicita un astfel de certificat pentru a permite servirea tortului in incinta.

Torturi personalizate | cofetarie cu livrare la domiciliu | eTorturi.ro

etorturi

eTorturi este o cofetarie cu livrare la domiciliu ceea ce inseamna ca parintii nu trebuie sa se mai deplaseze pentru ridicarea comenzii. Absolut toate torturile sunt livrate in conditii sigure, cu ajutorul masinilor frigorifice pentru a ajunge in perfecta stare la destinatie. Livrarea se face in mod gratuit, atat in Bucuresti, cat si in zonele limitrofe, in orice zi a saptamanii, intre 9-22:00. Parintii pot astfel uita de grija tortului si isi pot indrepta atentia spre micul/mica sarbatorit/a.

Comanda si plata se fac online, pretul de pornire fiind de la 69 lei/kg. Avand in vedere ca absolut toate ingredientele sunt cea mai buna calitate, pretul practicat este unul mai mult decat rezonabil. Cei care nu sunt hotarati cu privire la compozitia tortului, pot face o vizita pana in laborator pentru a degusta. Aici vor primi chiar si consiliere de specialitate din partea echipei.