Acasă IT Cum se alege corect o imprimanta

Cum se alege corect o imprimanta

Specialistii de la It-sh.ro isi ajuta cumparatorii sa aleaga cele mai bune imprimante si multifunctionale, in functie de necesitatile proprii, la preturi imbatabile pe piata de profil.

imprimante second hand

Cea mai buna si complexa solutie este reprezentata de gama de multifunctionale SH, deoarece acestea ofera numeroase optiuni in domeniul scanare si printare, la un pret accesibil. Persoanele care sufera de lipsa de spatiu, trebuie sa ia in spatiu ca o astfel de imprimanta ocupa foarte mult loc in incapere.

Specialistii de la It-sh.ro isi ajuta cumparatorii sa aleaga cele mai bune imprimante si multifunctionale, in functie de necesitatile proprii, la preturi imbatabile pe piata de profil.

Multifunctionale SH | imprimante second hand | It-sh.ro

multifunctionale SH

Alegerea unei imprimante poate fi de cele mai multe ori dificila, deoarece gama de produse disponibile pe piata este foarte mare. Din acest motiv, acest ghid ofera indicatii pas cu pas.

Imprimante second hand – la ce vor fi utilizate

Pentru inceput este important ca utilizatorul sa determine modul in care urmeaza sa foloseasca imprimanta. Daca este vorba doar de printat e-mail-uri si de printuri ocazionale, cea mai buna solutie se gaseste in gama de imprimante second hand. Imprimantele cu jet de cerneala sunt cele mai bune, deoarece creaza imagini la costuri foarte mici. Aceste imprimante sunt si cele mai ieftine si au caracteristici suplimentare, cum ar fi prezenta unui scaner sau posibilitatea de control wireless.

Cat de des va functiona imprimanta

Daca urmeaza sa fie printate un numar mare de pagini, atunci este recomandata o imprimanta laser. Un scriitor care publica un roman sau un student care printeaza eseuri pe topuri intregi de coli, au nevoie de o solutie care sa functioneze rapid. Costul initial poate fi mai mare, insa atunci cand este cumparata o imprimanta SH, pretul se va diminua cu mult.

Spatiul disponibil in care va fi montata imprimanta

Utilizatorul trebuie sa determine de la bun inceput cat spatiu disponibil are pentru imprimanta. Este posibil ca varianta cea mai buna sa fie o imprimanta all in one, de dimensiuni reduse, care sa scaneze si sa printeze. Aceasta combina un scaner cu un fotocopiator si uneori este dotata cu fax. Cele mai bune pentru un birou sunt imprimantele normale cu laser sau cerneala. Nu costa foarte mult si sunt de buna calitate.

Unde va fi amplasata imprimanta in raport cu calculatorul?

Daca urmeaza sa fie pusa aproape de computer si va fi folosita des, o versiune mai traditionala (si mai ieftina) care se conecteaza prin cablu, va fi o solutie foarte avantajoasa. Pentru persoanele care amplaseaza imprimanta departe de calculator, una cu conexiune wireless este mai buna si mai usor de utilizat. Pentru aceste modele este important sa existe o conexiune Wi-Fi buna. Cu toate acestea, cu acesta din urma, utilizatorii trebuie sa fie siguri detin conexiunea Wi-Fi adecvata.