Acasă Sanatate Ce modele de scaun wc pot fi gasite la Tesa Medical?

Ce modele de scaun wc pot fi gasite la Tesa Medical?

Ingrijirea persoanelor bolnave la domiciliu este o responsabilitate foarte importanta si dificila pentru membrii familiei, mai ales daca bolnavul este si imobilizat la pat. Pentru ca aceasta sa poata avea loc in cele mai bune conditii, este necesar sa se utilizeze aparatura si echipamente similare cu cele existente intr-un salon medical.

Astfel ca pe langa un pat confortabil si care permite modificarea pozitiei bolnavului cu usurinta, apratura medicala pentru monitorizarea sanatatii acestuia si echipamentele care sa faciliteze deplasarea sau accesul la cele mai naturale nevoi ale oamenilor, cum este, de exemplu, un scaun wc de camera.

Ce este un scaun wc de camera?

Un scaun wc de camera este un dispozitiv medical care este dezvoltat pentru a intampina nevoile persoanelor care se confrunta cu mari dificultati de locomotie si care nu se pot deplasa pentru rezolvarea necesitatilor fiziologice, dar se pot controla pentru a putea folosi dispozitivele speciale.

Un astfel de scaun poate fi folosit atat in cazul batranilor, a caror forta fizica este foarte slabita, cat si in cazul persoanelor care au trecut recent printr-o interventie chirurgicala complexa sau al caror sistem de locomotie este afectat fie din cauza unui accident, fie din cauza unor afectiuni medicale.

Ce tipuri de scaune wc exista si care pot fi gasite la Tesa Medical?

Pe piata dispozitivelor medicale exista o gama vasta de scaune wc destinate persoanelor cu deficiente de mobilitate, principalele categorii in care pot fi impartite acestea fiind scaune wc fixe si scaune wc mobile – cu roti. Indiferent de tipul de dispozitiv necesar sau dorit, acesta poate fi gasit in magazinul online TesaMedical.ro, un distribuitor autorizat de tehnica medicala.

Scaun wc de camera | TesaMedical.ro

Scaun wc de camera

De asemenea, la Tesa Medical mai pot fi gasite scaune wc pliabile sau cu sezut detasabil, care pot fi folosite in camera amenajata pentru ingrijirea bolnavului, fara a fi insa deranjante in vreun fel – sa incomodeze sau neplacute la vedere.

Alte tipuri de scaune wc sunt si cele dotate si cu scaun pentru dus sau scaune speciale pentru persoanele supraponderale, care au nevoie de o mai buna stabilitate si o rezistenta mai mare.