Acasă IT Calculatoare refurbished – o alternativa profitabila

Calculatoare refurbished – o alternativa profitabila

Specialistii de la It-Sh.ro se ocupa de verificarea riguroasa a fiecarui calculator inainte de a-l pune la vanzare

calculatoare refurbished

Calculatoarele refurbished indeplinesc toate criteriile necesare pentru a reprezenta o achizitie inspirata. De la performante, la pret, acestea au revolutionat piata electronicelor si au oferit o solutie ideala pentru cei care isi doresc dispozitive de ultima generatie, dar care nu sunt dispusi sa investeasca sume colosale.

Calculatoarele refurbished sunt second hand?

Intr-adevar, calculatoarele reconditionate au fost folosite si de alti utilizatori, insa exista diferente majore intre acestea si cele second hand.

Spre deosebire de calculatoarele la mana a doua, cele reconditionate sunt verificate de experti in IT, cum sunt cei de la IT-SH si sunt aduse in cea mai buna stare de functionare prin optimizarea sau inlocuirea componentelor. In plus, acestea vin insotite de garantie, ceea ce nu se intampla in cazul produselor second hand.

Calculatoarele second hand care nu au fost verificate in prealabil si care sunt vandute pe diferite site-uri de anunturi pot avea defecte ascunse.

Cumparatorii risca sa achizitioneze un produs care nu functioneaza corespunzator sau care se strica rapid. Tocmai de aceea este recomandata alegerea unor firme specializate, de exemplu IT-SH care furnizeaza numai produse functionale si supuse evaluarii.

Care sunt avantajele acestei achizitii?

Pretul este primul avantaj de care se bucura cei care aleg sa cumpere calculatoare reconditionate. Daca in magazin pretul unui calculator poate atinge cateva mii de lei, in magazine specializate care se ocupa de reconditionarea electronicelor acelasi calculator se poate gasi la pret redus, uneori cu cateva sute de lei in minus.

Calculatoare refurbished | Servere second hand | It-Sh.ro

servere second hand

Specialistii de la It-Sh.ro se ocupa de verificarea riguroasa a fiecarui calculator inainte de a-l pune la vanzare. In acest fel, cumparatorii nu risca sa fie inselati si sa dea banii pe un calculator care nu functioneaza sau care se strica in scurt timp.

Cine se ocupa de reconditionarea produselor?

Toate dispozitivele sunt reconditionate de persoane instruite in domeniul IT. Fie ca e vorba de calculatoare, telefoane, imprimante sau servere second hand, acestia se ocupa sa le restaureze si sa le asigure viitorilor utilizatori performante la nivel inalt.

In cazul in care calculatorul are componente gata sa cedeze sau care deja nu mai functioneaza, acestia le inlocuiesc pentru ca produsul sa functioneze perfect si sa nu faca surprize neplacute cumparatorului