Acasă Auto Ce trebuie sa stii despre ITP?

Ce trebuie sa stii despre ITP?

Ce se intampla mai exact la ITP?

Inspectia tehnica periodica in Bucuresti

ITP Bucuresti presupune inspectia tehnica pe care toate masinile de pe teritoriul Romaniei trebuie sa o parcurga periodic pentru a se asigura ca sunt in conditii optime de conducere, sporind siguranta pe drumuri. O inspectie tehnica presupune verificarea anvelopelor, franelor, luminilor si a motorului. Bineinteles, se vor verifica si documentele masinii, dar si nivelul acesteia de poluare. Soferii pot face inspectia tehnica a masinii lor la statia Alfa ITP din Bucuresti, statie ce accepta toate categoriile de vehicule inregistrate in Romania. Aici preturile sunt accesibile, iar serviciile oferite sunt de inalta calitate. Mai multe informatii se pot afla de pe site-ul AlfaITP.ro.

Ce se intampla mai exact la ITP?

Este important ca fiecare sofer sa stie ce presupune inspectia tehnica a unui vehiculului sau. Ideal este ca inainte de inspectia tehnica, masina sa fie dusa la un mecanic pentru a se elimina eventualele probleme ce pot aparea in timpul ITP-ului. In acest fel se vor economisi bani, dar si timp. Personalul autorizat de la statia Alfa ITP va analiza cu atentie toate sistemele masinii. Dupa, se va realiza un raport in care vor fi trecute toate problemele masinii.

Care sunt documentele necesare la ITP?

Inainte de a merge la o statie de ITP, soferul trebuie sa pregateasca toate documentele masinii, mai exact un dosar cu tot ce este necesar. Nu este nimic complicat. Dosarul va trebui sa contina cartea de identitate a masinii, in format original, asigurarea valabila, certificatul de inmatriculare, tot in original si buletinul soferului. Asta este tot. Dupa ce a fost realizata inspectia tehnica, soferul va putea circula linistit cu masina.

ITP Bucuresti | Inspectia tehnica periodica in Bucuresti | AlfaITP.ro

ITP Bucuresti

Sanctiuni si alte informatii utile

Inspectia tehnica periodica in Bucuresti, mai exact la statia Alfa ITP este realizata de adevarati profesionisti, cu o vasta experienta in acest domeniu. Cei care nu isi fac inspectia tehnica vor primi amenzi foarte mari si risca sa piarda certificatul de inmatriculare si placutele masinii. Deci, circularea pe drumurile publice cu un ITP expirat duce la consecinte neplacute.