Acasă Diverse Tratamentul pentru par cu botox – o inovatie in ingrijirea parului

Tratamentul pentru par cu botox – o inovatie in ingrijirea parului

Ce presupune tratamentul pentru par cu botox aplicat in salonul de coafura din sector 1?

salon de extensii par din Bucuresti

Unul din cele mai noi si mai solicitate servicii pentru par in cadrul unui salon coafura din sector 1, de exemplu SalonExtensii, este reprezentat de tratamentul pentru par cu botox. Botoxul nu este folost numai pentru a estompa ridurile, nu este un ingredient minune folosit doar pentru a umple buzele, dar si pentru a infrumuseta si ingriji podoaba capilara. Asemenea pielii, si parul isi pierde elasticitatea si stralucirea, nu mai este deloc viguros, de aceea noile tratamente cu botox sunt menite sa transforme un par uscat si aspru intr-un par sanatos si foarte usor de ingrijit.

Ce presupune tratamentul pentru par cu botox aplicat in salonul de coafura din sector 1?

Tratamentul pentru par cu botox aplicat intr-un salon de extensii par din Bucuresti este din solutiile de revigorare a parului. Botoxul pentru par, acest tratament inovator este de fapt un balsam puternic ce imbraca fibrele parului ca si o keratina, tratament capabil sa umple zonele stabilite si sa intareasca parul, oferindu-i un aspect mai gros si un luciu incredibil.

Tratamentul pentru par cu botox se aplica direct pe par dupa ce a fost spalat in prealabil cu un sampon ce pregateste parul pentru tratament care se aplica de la radacina pana la varfuri prin masaj. Tratamentul pentru par cu botox se aplica pe parul cu varfurile despicate, pe parul foarte subtire, cu volum redus, pe parul deteriorat sau cret, pe parul ce trebuie intarit. Aceasta varianta este cea mai potrivita pentru mai multe tipuri de par.

Cea mai frumoasa parte a intregului proces este faptul ca rezultatele sunt imediat vizibile, dupa ce se usuca parul.

Salon coafura din sector 1 | salon de extensii par din Bucuresti | SalonExtensii.ro

tratamentul pentru par cu botox

Cat tine efectul tratamentului pentru par cu botox?

Raspunsul la aceasta intrebare este unul cat se poate de complex. Rezultatele depind de la o persoana la alta, in functie de respectarea indicatiilor. In general, acest tratament trebuie sa aiba un efect de 4-5 luni daca parul este ingrijit in mod corect.

Avantajele acestui tratament sunt numeroase. Parul arata ingrjit si fara prea mult efort, de aceea scuteste femeile de mult timp pierdut cu aranjarea sa. De asemenea, acest tratament ajuta femeile sa economiseasca toate investitiile facute pe diferite tratamente, produse de aranjare si de imblanzire a firelor rebele.