Acasă Divertisment Top filme politiste de pe Netflix

Top filme politiste de pe Netflix

Astazi, multe filme politiste sunt printre cele mai vizionate pe marile ecrane

filme politiste

Astazi, multe filme politiste sunt printre cele mai vizionate pe marile ecrane. Mai jos va fi prezentat topul a celor mai bune filme politiste de pe Netflix, care merita vizionate macar o data in viata:

  • Ocean’s 8

Ocean’s 8 este un film american politist ce urmareste povestea unei femei, pe nume Debbie Ocean, care iese din inchisoare hotarata sa fure un colier splendid la gala Met. Ea recruteaza alte 7 femei ca sa asigure reusita acestui mare jaf.

  • Scarface

Scarface este un film politist scris de Oliver Stone. In film, Al Pacino joaca rolul lui Tony Montana, un refugiat cubanez ajuns baron al drogurilor in Florida, care face greseala fatala de a-si „aprecia” prea mult marfa.

  • The wolf of Wall Street

The wolf of Wall Street este un film american regizat de Martin Scorsese. Aici, Jordan Belfort, un agent de pe Wall Street, reuseste sa faca avere datorita atitudinii sale impulsive, alimentata de droguri. Bineinteles ca in acest mod, reuseste sa atraga atentia FBI-ului.

  • Hitman’s Bodyguard

Hitman’s Bodyguard prezinta povestea unui bodyguard cumpatat ce trebuie sa asigure protectia unui asasin cu un temperament exploziv, care urmeaza sa depuna marturie impotriva unui dictator violent.

  • Din Raiul Meu

Povestea filmului urmareste modul in care, Susie, o fata de 14 ani, dupa ce este ucisa, vede de sus prin ce trece familia ei la moartea sa tragica. In acelasi timp, tanara vede si cum criminalul care a omorat-o se pregateste sa loveasca din nou.

  • Baieti rai 2

Filmul prezinta doi politisti de la brigada antidrog care ancheteaza mai multe aspecte cu privire la cantitatea mare de ecstasy ajunsa pe strazile din Miami.

  • Contracronometru

Dupa ce se trezeste langa iubita sa moarta intr-o camera de hotel, un tanar afacerist isi angajeaza un avocat bun pentru a-l salva de acuzatia de crima.

  • Fete disparute

O mama se lupta cu greu sa afle adevarul despre fiica ei disparuta si ajuta la dezvaluirea unei serii de crime nerezolvate. Filmul este bazat pe evenimente reale.

  • Safe

Un fost luptator salveaza o fetita de 12 ani rapita, dar amandoi ajung la un moment dat in colimatorul triadelor chinezesti, mafiei rusesti si politistilor corupti.