Acasă Divertisment Noise: un thriller belgian psihologic, enigmatic si…clasic

Noise: un thriller belgian psihologic, enigmatic si…clasic

Noise

Printre noutatile lunii pe Netflix se numara Noise, un film originar din Belgia, un thriller psihologic enigmatic… si, in cele din urma, destul de clasic al genului.

Synopsis: Dupa ce se stabileste cu iubita si fiul sau in casa copilariei, un barbat investigheaza un accident legat de tatal sau si descopera secrete intunecate de familie.

Totul incepe in liniste si pace. Matthias se muta in casa copilariei sale impreuna cu iubita sa Liv si cu fiul lor nou-nascut, Julius. In calitate de influencer, el decide sa impartaseasca cu numerosii sai abonati misterul care inconjoara o fabrica dezafectata in care a lucrat tatal sau. Acolo a avut loc o tragedie, dar, scormonind in arhive, Matthias va descoperi secrete de familie mult mai grave.

Al doilea film al lui Steffen Geypens, Noise captiveaza inca de la bun inceput prin scenariul sau enigmatic si prin atmosfera care se degaja din el. Genul de thriller in care te intrebi unde va duce totul si, mai ales, in care simti ca o drama nu este niciodata departe. Pe langa misterul care inconjoara fabrica, exista si misterul schimbarii bruste de comportament al lui Matthias. Victima a halucinatiilor si intolerant la zgomot (mai ales la plansul fiului sau), barbatul se scufunda treptat, spre disperarea lui Liv si a fratelui ei. Nu vom spune mai multe despre continut, pentru ca nu vrem sa dezvaluim prea multe.

Cu imagini de calitate si o regie atenta, Noise este sustinut si de o distributie excelenta. Ward Kerremans (The Good Earth) il interpreteaza pe Matthias, Sallie Harmsen (Blade Runner 2049) este Liv, iar Johan Leysen, Lize Feryn si Jesse Mensah completeaza distributia.

Fanii thrillerelor psihologice, faceti-va o programare pentru ca Noise va va purta intr-un vartej de o ora si jumatate care promite sa fie destul de bine lucrat: este disponibil in exclusivitate pe platforma voastra preferata incepand de vineri, 17 martie 2023 si nu ar trebui sa va lase indiferenti! In aceeasi zi, abonatii pasionati de jafuri vor avea parte de Hasta el cielo, un serial spaniol care promite multe rasturnari de situatie si actiune.

Pe scurt, Noise este un thriller psihologic destul de clasic in genul sau, dar suficient de captivant pentru a-l tine pe spectator in priza.