Acasă IT Samsung Galaxy A51 – un telefon pe care poti conta

Samsung Galaxy A51 – un telefon pe care poti conta

Samsung Galaxy A51 are un procesor avansat, de tip Octa-core la 4 GB RAM, ceea ce inseamna ca te poti bucura de o experienta eficienta oricand iti doresti

Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A51 are un procesor avansat, de tip Octa-core la 4 GB RAM, ceea ce inseamna ca te poti bucura de o experienta eficienta oricand iti doresti, dar si de o performanta sporita. Poti descarca aplicatiile care iti atrag atentia, fara a fi nevoit sa stergi in schimb altele: acest lucru este posibil datorita capacitatii de stocare interna de 128 GB. Daca ai nevoie de mai mult spatiu, poti folosi inclusiv un card microSD de 1 TB.

Samsung Galaxy A51 iti asigura Game Booster, secretul tau jucaus

Optiunea Game Booster iti maximizeaza performanta de care te poti bucura! Elimini astfel toate tipurile de distrageri si iti imbunatatesti jocurile! Frame Booster iti ofera posibilitatea de a realiza miscari line, cat mai realiste, dar si oportunitatea de a te bucura de un meniu extrem de simplu de accesat. Pe termen lung, Game Booster poate retine metodele de utilizare pe care le preferi, optimizand bateria, memoria, dar si temperatura telefonului.

Pentru a te bucura de securitate la un nivel avansat, iti poti bloca telefonul cu amprenta personala! Astfel ai garantia ca nimeni altcineva nu iti poate invada intimitatea si ca toate datele pe care le stochezi in device-ul propriu sunt in siguranta. Mai mult, telefonul este dotat cu senzori de proximitate, cu accelerometru, giroscop, dar si cu sensor de lumina!

Compatibil cu 2G, 3G si 4G, telefonul Samsung Galaxy A51 este ideal pentru tine daca ai nevoie de Wi-fi, Bluetooth, GPS sau NFC pentru a plati direct cu cardul, fie ca mergi la cumparaturi in magazinele fizice sau alegi varianta online.

Elegant, rafinat si suficient de subtire, astfel incat sa il poti folosi foarte usor, device-ul reprezinta un must have pentru tine, oferindu-ti sansa de a fi in pas cu moda din punct de vedere tehnologic. Mai mult, telefonul incorporeaza toate functiile de care ai nevoie in fiecare zi, indiferent daca alegi sa te relaxezi jucandu-te, daca vrei sa vorbesti cu cei dragi sau daca vrei sa ii vezi atunci cand sunt la distanta.