Acasă IT Cum afli ce versiune de Google Chrome folosesti?

Cum afli ce versiune de Google Chrome folosesti?

Pentru a verifica versiunea Chrome pe iPhone sau iPad, instructiunile sunt simple

Google Chrome

Unul din cele mai des folosite browsere web la momentul actual este Google Chrome ce poate fi utilizat pe computerul de acasa, de la munca, dar si pe diferite dispozitive mobile.

Actualizarea Google Chrome la ultima versiune este cruciala pentru performana si securitate. Utilizatorii care nu stiu ce versiune Chrome folosesc trebuie sa afle si pot face acest lucru atat in Windows, macOS, Android, iOS si iPadOS.

Verificarea versiunii de Google Chrome folosind chrome://version

Pentru toate sistemele de operare aceasta operatiune functioneaza perfect, fiind cea mai simpla metoda de verificare a versiunii de Google Chrome folosita. Se deschide Google Chrome si se introduc in bara de adrese urmatoarele caractere: chrome://version.

Se incarca pagina Despre versiune, unde va fi afisat numarul versiunii in pagina de sus langa Google Chrome.

Verificarea versiunii de Google Chrome din setarile aplicatiei

Pentru a vedea versiunea actuala din Google Chrome si din setari, se deschide meniul Personalizati si controlati Google Chrome apasand pe butonul cu 3 puncte virtuale in coltul din dreapta sus.

Apoi se selecteaza Ajutor si se apasa pe varianta Despre Google Chrome. Intr-o noua fila se deschide sectiunea Despre Chrome a setarilor si se verifica versinea in campul de sub numele si logo-ul browserului.

Pentru a verifica versiunea Chrome din Android se apasa pe cele 3 puncte verticale din dreapta sus, se apasa pe setari din meniul care apare si se deruleaza pana la varianta Despre Chrome, unde este prezentata versiunea actualizata, in partea de sus sub Versiunea aplicatiei.

Pentru a verifica versiunea Chrome pe iPhone sau iPad, instructiunile sunt simple. Se apasa pe butonul Mai multe din dreapta jos a ecranului iOS si sus dreapta pe iPadOS si se acceseaza meniul Setari. In continuare se apasa pe Google Chrome, ultima optiune a ecranului Setari si informatia necesara poate fi gasita pe pagina Despre Google Chrome.