Acasă Diverse Descopera cum sa alegi cele mai bune uniforme medicale

Descopera cum sa alegi cele mai bune uniforme medicale

Exista modele extrem de interesante si atractive de la MediFashion.ro, care sunt perfecte pentru cei care lucreaza cu copii: uniformele colorate, cu modele deosebite isi pastreaza nuantele foarte multa vreme, indiferent de numarul de spalari!

MediFashion.ro

Practice, eficiente si atat de necesare personalului medical, toate tipurile de uniforme medicale trebuie alese cu grija, astfel incat medicii si asistentele sa se poata concentra 100% atunci cand sunt in tura.

Este esential ca persoanele care lucreaza in spitale sau in cabinet medicale sa stie, insa care sunt cele mai importante elemente pe care sa le ia in considerare, inainte de a face investitii in piesele vestimentare pe care le poarta, pentru a se proteja cat mai bine cu putinta si pentru a se simti confortabil.

Uniforme medicale in functie de material

Unul dintre cele mai importante elemente, care poate contribui la achizitionarea unor uniforme de calitate pentru personalul medical este referitor la materialele din care sunt realizate piesele vestimentare.

Dincolo de faptul ca uniformele trebuie sa fie confortabile, ele trebuie sa fie lucrate cu ajutorul unei tehnologii moderne, pentru a avea un strat protector impotriva virusurilor si a bacteriilor. Exista materiale extrem de bine tratate, care asigura rezistenta uniformelor medicale, dar si un plus de calitate, iar acestea trebuie neaparat sa se regaseasca pe lista optiunilor medicilor si asistentelor.

Masurile potrivite

Pe lista lucrurilor la care personalul medical mai trebuie sa fie atent, inainte de a-si cumpara uniforme medicale se numara si masurile potrivite. Atunci cand sunt prea mici sau prea mari, piesele vestimentare nu fac decat sa ii incomodeze pe cei care le poarta.

Uniforme medicale | MediFashion.ro

uniforme medicale

De aceea, recomandat este ca oamenii sa isi cunoasca marimile. Daca este nevoie, ei pot chiar sa se masoare acasa, iar ulterior sa consulte online tabelele cu masuri.

Gama cromatica

Este dovedit faptul ca, in general, culorile pot influenta in mod direct starea de spirit a oamenilor. In acest sens, doctorii si asistentele trebuie sa fie extrem de atenti atunci cand isi cauta uniformele preferate. Acestea pot fi simple din punct de vedere cromatic sau pot fi colorate, in functie de varsta pacientilor cu care lucreaza.

De exemplu, exista modele extrem de interesante si atractive de la MediFashion.ro, care sunt perfecte pentru cei care lucreaza cu copii: uniformele colorate, cu modele deosebite isi pastreaza nuantele foarte multa vreme, indiferent de numarul de spalari!