Acasă Diverse Cui se adreseaza anunturile „cumpar carti vechi”?

Cui se adreseaza anunturile „cumpar carti vechi”?

Cine beneficiaza de pe urma anunturilor „cumpar carti vechi”?

cumpar carti la kilogram

O parte dintre oamenii care citesc despre anunturile „cumpar carti vechi” stiu care sunt avantajele de care se pot bucura. In plus, aceste anunturi sunt promovate de anticariate, cum este Anticariat Cărți, care se ocupa cu carti vechi si doresc sa le ofere o noua viata cartilor care stau degeaba in bibliotecile romanilor.

Prin urmare, toti cei care au astfel de carti, care nu mai prezinta nici un interes pentru ei, pot apela in siguranta la serviciile Anticariat-Carti.com, o echipa a acestuia deplasandu-se pana la adresa vanzatorului pentru a evalua si ridica volumele propuse pentru vanzare. In plus, vanzatorul nici nu trebuie sa plateasca pentru aceste servicii.

Cine beneficiaza de pe urma anunturilor „cumpar carti vechi”?

Persoanele sceptice se pot intreba pentru cine este, de fapt, avantajos aceasta vanzare de carti, pentru autorii anuntului, care poate suna in diferite moduri, ca de exemplu „cumpar carti la kilogram”, sau pentru vanzatori.

Raspunsul corect este ca ambele parti se bucura de anumite beneficii. Pe de o parte, anticariatul isi imbogateste colectia si depozitul de carti, datorita numarului de volume cumparat, dar este posibil chiar sa descopere adevarate comori literare sau istorice.

Pe de alta parte si vanzatorii cartilor au parte de numeroase beneficii. Unul dintre cele mai importante este suma de bani pe care o primesc in schimbul acestora. Totodata, acestia se bucura de mai mult spatiu obtinut prin vanzarea cartilor si posibilitatea de a-si adauga colectia cu noi volume si titluri.

Cumpar carti vechi | cumpar carti la kilogram | Anticariat-Carti.com

cumpar carti vechi

In plus, acestia nu sunt conditionati in acest proces de vanzare, avand posibilitatea de a oferi spre vanzare atat 10, cat si 1000 de carti, care pot face parte din orice domeniu, fie el literar, stiintific, tehnic sau arte. De asemenea, cartile nu este obligatoriu sa fie vechi, anticariatul primind in posesia sa si tiparituri mai recente sau chiar volume noi.

Singura conditiei este ca acestea sa nu se afle intr-o stare de degradare avansata, cu pagini sau coperti lipsa ori sa fie afectate de apa/ umiditate.