Acasă Diverse Din ce motive sunt avantajoase serviciile de inchirieri nacele in proiectele de...

Din ce motive sunt avantajoase serviciile de inchirieri nacele in proiectele de constructii?

Inchirierea nacelelor sau altor utilaje, precum macaralele, poate fi mai avantajoasa din considerente de pret.

inchirieri macarale

In cazul unor proiecte de constructii, este necesar lucrul la inaltime si deci utilizarea unor utilaje si echipamente destinate acestui tip de sarcina. Poate fi vorba de constructia unei cladiri, de efectuarea unor lucrari de intretinere, de montarea unor decoratiuni si bannere etc. Indiferent de motiv, serviciile de inchirieri nacele se pot dovedi mai avantajoase decat investitia in achizitionarea unor astfel de utilaje, atat in cazul lucrarilor temporare, cat si in cazul proiectelor pe termen lung.

Serviciul de inchirieri nacele este mai avantajos pentru buget

Fie ca e vorba de persoane fizice sau juridice, inchirierea unei nacele este mai avantajoasa din punct de vedere al pretului. De regula, aceste utilaje sunt costisitoare si de multe ori sunt necesare pentru proiecte scurte, achizitionarea lor nefiind tocmai cea mai potrivita alegere daca nacelele nu vor mai fi utilizate in viitor. Pe langa costurile de achizitie, trebuie mentionate si costurile de intretinere ale unui astfel de utilaj.

In aceeasi categorie se inscriu si serviciile de inchirieri macarale, la fel de avantajoase din perspectiva costurilor. Astfel, persoanele si firmele care au in vedere un proiect de constructii sau o lucrare ce implica folosirea unor utilaje care sa permita accesul la inaltime isi pot optimiza bugetul prin inchirierea echipamentelor, costurile aparand doar atunci cand au nevoie de astfel de utilaje si nefiind implicata o investitie pe termen lung.

Nacelele permit accesul in siguranta la inaltimi de peste 3 metri

Pentru efectuarea unor lucrari la inaltimi mari, de peste 3 metri, se impune utilizarea unei nacele care sa ofere acces in locuri dificile si care sa prezinte siguranta in functionare, indiferent ca ridica unul sau mai multi lucratori. Prin suprafata plana si prin sistemele de siguranta, nacela permite lucrul la inaltime fara riscuri de accidentare, fie ca e vorba de toaletarea copacilor, repararea acoperisurilor sau orice alt tip de lucrare.

Inchirieri nacele | inchirieri macarale | ADUtilaj.ro

Inchirieri nacele

Prin urmare, inchirierea nacelelor sau altor utilaje, precum macaralele, poate fi mai avantajoasa din considerente de pret. In plus, de la ADUtilaj.ro se pot inchiria echipamente si utilaje performante, necesare pentru constructii. In ceea ce priveste nacelele, sunt disponibile mai multe tipuri, printre care nacele tip foarfeca pentru lucrari de exterior, nacele electrice tip foarfeca pentru proiecte la interior, nacele cu brat telescopic, nacele pentru teren accidentat.