Acasă Diverse „Cumpar carti vechi” – un anunt care te poate ajuta la curatenia...

„Cumpar carti vechi” – un anunt care te poate ajuta la curatenia de sarbatori

cumparam carti din toate domeniile

Inainte de sarbatori, romanii isi fac curatenie amanuntita in locuinta, acesta fiind un obicei care se pastreaza si care are diverse semnificatii. In primul rand, in acest fel, casa este pregatita pentru intampinarea colindatorilor si a oaspetilor intr-un mediu curat si primitor. Curatenia de sarbatori mai este si un simbol al reinnoirii spirituale, al purificarii sau al pregatirii pentru bucuriile si schimbarile pozitive asteptate pentru noul an. Unul dintre locurile in care se asaza cel mai mult praf este biblioteca, iar un anunt de genul „cumpar carti vechi” poate fi o idee salvatoare.

„Cumpar carti vechi” – cum se vand carti la anticariat

Daca s-au adunat pe rafturi carti ce stau nerasfoite, un astfel de anunt este de ajutor pentru a identifica firmele care achizitioneaza volume de la domiciliu. In acest mod, vanzatorii isi creeaza spatiu pentru noi aventuri literare, iar achizitorii au ocazia sa le redea cartilor farmecul de odinioara, oferindu-le sansa de a fi din nou citite si iubite.

Un exemplu in ceea ce priveste firmele cu acest obiect de activitate este Anticariat-Carti.com, cu o experienta de peste 10 ani pe piata. Achizitorii se deplaseaza rapid la domiciliul persoanelor interesate sa vanda volumele de care nu mai au nevoie, inclusiv in luna decembrie.

Cumpar carti vechi | cumparam carti din toate domeniile | Anticariat-Carti.com

Cumpar carti vechi

De ce sa vinzi carti in aceasta perioada?

In preajma sarbatorilor, cand in multe case gospodinele au pe lista de sarcini si o curatenie amanuntita, este poate cel mai indicat sa se renunte la lucrurile care nu mai sunt de folos sau de actualitate. In timp ce unii oameni doneaza diverse obiecte, altii aleg sa le vanda. Este si cazul volumelor care s-au adunat peste masura si din a caror vanzare catre un anticariat care anunta „cumparam carti din toate domeniile” se obtin diverse beneficii:

  • se elibereaza spatiu pentru decoratiunile de sarbatori – casa devine astfel un spatiu perfect pentru a crea o atmosfera calda si primitoare;
  • se face loc pentru povesti noi – cu siguranta, noi aventuri literare ii asteapta pe cititori in noul an, astfel ca un spatiu eliberat pentru ele este exact ce au nevoie;
  • fonduri suplimentare pentru cadouri – suma de bani obtinuta din vanzarea cartilor poate fi folosita pentru a achizitiona cadouri pentru cei dragi.

In concluzie, un ajutor important in cadrul curateniei de sarbatori il constituie vanzarea cartilor care nu mai sunt dorite in locuinta catre specialistii achizitori.