Acasă Diverse Carrie – un roman horror scris de Stephen King

Carrie – un roman horror scris de Stephen King

Raspunsul la aceasta intrebare este foarte complex. In primul rand, romanul este usor de comandat din oferta PrintreCarti.ro, are un pret foarte bun

Stephen King

Una din cele mai cunoscute carti de citit ce apartin autorului Stephen King, Carrie este un roman horror care merita savurat de la inceput pana la sfarsit, de la prima pana la ultima pagina, pentru ca tine cititorii cu sufletul la gura sa afle ce se intampla in final.

Inca din primele pagini, romanul captiveaza si surprinde cititorii prin atmosfera creata, personaje, suspans si situatii tensionate.

Povestea romanului Carrie?

Raspunsul la aceasta intrebare este foarte complex. In primul rand, romanul este usor de comandat din oferta PrintreCarti.ro, are un pret foarte bun, ajunge rapid la cititorul insetat de o noua aventura si este unul din cele mai cunoscute romane ale autorului.

Cartea incepe cu povestea unei adolescente obisnuite, Carrie, crescuta intr-o familie religioasa, cu o mama stricta care o traumatizeze. Aceasta atrage atentia prin haine conservatoare si atitudinea rezervata, fiind discriminata de cei din jur.

De asemenea, romanul prezinta si situatiile penibile prin care a fost nevoita adolescenta sa treaca, mai ales in momentul in care s-a instalat menstruatia.

Carrie este exemplul perfect de inadaptat social, de adolescenta care incearca sa scape din lantul domestic in care era tinuta de mama ei cu o atitudine ofarte restrictiva, dar nu va reusi.

Anticariat din Bucuresti | Carti de citit | Stephen King | PrintreCarti.ro

anticariat din Bucuresti

Dupa umilinta grea indurata la bal de catre Carrie, aceasta se dezlantuie, lasand puterile supranaturale sa isi faca loc in viata ei, dand foc lucrurilor din jur si folosindu-si fortele pentru a-si consolida mandria.  Aici incepe adevarata aventura a cartii, cand fata se transforma din victima in calau, dand foc scolii si ucigandu-si colegii.

De ce sa citesti romanul Carrie?

Romanul Carrie merita comandat din oferta Printre Carti, un anticariat din Bucuresti pentru ca este o poveste despre o fata abuzata care, fara ajutor specializat, s-a transformat in monstru.

Aceasta poveste va revolta, infuria cititorii, ii va tine cu sufletul la gura si le va schimba perceptia despre viata, ajutandu-i sa simta din nou ca traiesc. In timp ce unii cititori aleg sa cumpere cartea dupa ce vad filmul, altii vad filmul dupa ce cumpara si rasfoiesc cartea, impactul fiind acelasi.