Acasă Diverse Ce recomanda AttoSOFT gestiune pentru afacerea ta

Ce recomanda AttoSOFT gestiune pentru afacerea ta

AttoSOFT.ro este compania care realizeaza solutii software ERP, programe care tin de contabilitatea firmei, de gestiune, facturare, salarii, CRM, case de marcat, aparatura fiscala si electronice

AttoSOFT gestiune vine cu solutii optime pentru antreprenori. Cu peste 350 de implementari si 20 de ani experienta de piata IT. AttoSOFT.ro este compania care realizeaza solutii software ERP, programe care tin de contabilitatea firmei, de gestiune, facturare, salarii, CRM, case de marcat, aparatura fiscala si electronice. Sutele de clienticompanii mari si mici, sunt dovada vie ca implementarile companiei au dat roade.

Indiferent de domeniul din care face parte, o firma are ca si scop principal profitul – motiv pentru care compania isi ia angajamentul implementarii celui mai potrivit soft care rezolva orice situatie neprevazuta.  Ei combina elemente tehnologice si ofera clientilor lor servicii de calitate, chiar si servicii personalizate, tocmai pentru ca software-ul sa aiba succes.

Printre serviciile din oferta companiei se numara cele de: SFA (automatizarea fortei de munca), ERP (managementul resurselor companiei), BI (analiza operatiunilor de business), MyM (managementul service-ului auto), Retail (managementul activitatii de retail), Bugetari (sistemul informatic care se ocupa cu operatiunile bugetare), Cost Controll sau Bugete (analizeaza profitabilitatea pe centre de profit) si E-Commerce (care integreaza magazinul online).

Am nevoie de implementarea unui soft de la AttoSOFT gestiune?

Pentru succesul firmei, fiecare antreprenor trebuie sa implementeze un soft inteligent care sa reduca efortul oamenilor, dar sa aduca profitul si sa creasca eficienta. Firma ofera asistenta telefonica si asistenta online tocmai pentru ca toti antreprenorii sa cunoasca exact ce fel de criterii trebuie sa indeplineasca software-ul lor.

Program de gestiune pentru agricultura | AttoSOFT gestiune | AttoSOFT.ro

AttoSOFT gestiune

Spre exemplu, daca activitatea antreprenorului se desfasoara in domeniul agricol, firma sa va avea nevoie de un program de gestiune pentru agricultura. In acest caz, programatorii pot oferi servicii pentru distribuitorii sau producatorii de inputuri, pentru comerciantii de utilaje agricole si piese de utilaje, pentru transportatori de cereale si pentru fermieri si cooperativele agricole.

In alta ordine de idei, exista servicii speciale pentru cei care conduc o afacere in domeniul auto. Un service auto de dimensiuni medii sau mari care distribuie sau vinde piese online trebuie sa implementeze un soft care creste eficienta activitatii si a angajatilor. Doar in felul acesta pot tine pasul cu concurenta, pot reduce activitatile administrative si creste pe cele productive.