Acasă Sanatate Ce inseamna de fapt un implant dentar?

Ce inseamna de fapt un implant dentar?

Cei care ajung din pacate in aceasta situatie, dar nu isi doresc sa ramana fara un zambet complet pe care sa il afiseze cu incredere ori de cate ori isi doresc, pot afla mai multe informatii direct de pe site-ul CabinetStomatologicSector2.ro

Pierderea dintilor poate avea loc fie din cauza unor accidente sau traumatisme, fie din cauza unor probleme dentare netratate la timp, iar un implant dentar in Bucuresti sau intr-un alt centru stomatologic din tara reprezinta cea mai buna solutie de inlocuire a acestora.

Cei care ajung din pacate in aceasta situatie, dar nu isi doresc sa ramana fara un zambet complet pe care sa il afiseze cu incredere ori de cate ori isi doresc, pot afla mai multe informatii direct de pe site-ul CabinetStomatologicSector2.ro.

Ce presupune procedura de implant dentar

Procedura in cazul unui implant dentar nu este foarte dureroasa, insa necesita un timp mai indelungat de executie. In prima faza, se va monta surubul care va tine locul radacinii dintelui. Este nevoie de o perioada de acomodare de pana la 6 luni pentru ca organismul sa accepte corpul strain fara sa existe riscul respingerii aliajului din care este confectionat surubul.

A doua faza consta in montarea coronitei, iar procedura este astfel finalizata.  Pacientul poate pleca acasa linistit, cu un zambet complet fara sa ii mai fie rusine sa deschida gura. Se recomanda un control de rutina in primele 3-6 luni pentru a se verifica rezultatul astfel incat sa nu apara vreo posibila complicatie.

Pentru ca interventia sa fie reusita, iar durerile resimtite sa fie minime, pacientii trebuie sa caute un dentist bun care sa isi iubeasca meseria si care sa detina toate atestatele si certificatele necesare liberei practici.

Implant dentar in Bucuresti | Dentist bun | CabinetStomatologicSector2.ro

implant dentar in Bucuresti

Stomatologia este o practica unde inovatiile sunt constante motiv pentru care medicii trebuie sa fie la curent cu cele mai noi proceduri sau aparate pentru a fi in pas cu tehnologia si pentru a oferi pacientilor cele mai bune solutii.

De regula, un implant dentar are o garantie de cel putin 10 ani, insa trebuie acordata o atentie sporita igienei orale. Periajul trebuie facut cu rigurozitate de doua ori pe zi, trebuie utilizata apa de gura care ajuta la indepartarea celor mai mici resturi de mancare din zone greu accesibile, precum si vizitele anuale in cabinetul medicului stomatolog.

Sanatatea orala este extrem de importanta si nu trebuie sunt nicio forma ignorata. Un zambet stralucitor confera incredere in propriile forte si deschide usi nebanuite.