Acasă Sanatate Cadre de mers – la doar un click distanta!

Cadre de mers – la doar un click distanta!

Tesa Medical le ofera potentialilor cumparatori o gama generoasa de cadre locomotorii profesionale, sigure si disponibile in mai multe modele

Tesa Medical

Cadrul ortopedic este unul dintre elementele cheie cu scop ajutator pentru persoanele aflate in imposibilitatea de a se deplasa singure. Un cadru de mers este utilizat, in general, de catre pacientii care au nevoie de un sprijin, pentru a-si recapata independenta in deplasare. Acest dispozitiv este recomandat indeosebi persoanelor inaintate in varsta, celor ce intampina probleme de echilibru sau pacientilor care sufera de afectiuni de natura locomotorie.

De unde se pot achizitiona cadre de mers sigure si calitative

Pentru ca au un rol esential in sustinerea persoanelor al caror echilibru trebuie imbunatatit, cadrele de mers necesita o siguranta sporita, de aceea, ele trebuie sa fie atat rezistente, cat si calitative din punct de vedere al materialului.

TesaMedical.ro este un magazin online, dar si cu un sediu fizic la Ploiesti, ce se ocupa cu distribuirea produselor de uz medical, de la uniforme medicale, pana la accesorii si aparatura de ultima generatie. Aici, se pot gasi si diverse modele de cadre de mers de calitate superioara. Iata cateva exemple:

  • cadru de mers din aluminiu, pliabil si pasitor;
  • cadru pliabil cu sprijin dublu;
  • cadru pliabil cu suport de brate;
  • cadru de mers pliabil pentru copii;
  • cadru de mers pliabil, curbat, cu roti si sezut, ajustabil pe inaltime, din aluminiu.

Research-ul este foarte important atunci cand se pune problema procurarii unui astfel de accesoriu. Este necesar sa se puna accent pe calitatea produselor, dar si pe pret si diversitate, in functie de nevoi.

Cadru de mers | TesaMedical.ro

Cadru de mers

Tesa Medical le ofera potentialilor cumparatori o gama generoasa de cadre locomotorii profesionale, sigure si disponibile in mai multe modele, in functie de dorintele si de nevoile celui care este interesat de ele.

In concluzie, achizitia unui astfel de accesoriu medical este la indemana oricui, produsul putand fi comandat simplu si usor, chiar din confortul casei personale, in doar cativa pasi simpli: accesarea site-ului TesaMedical.ro, vizualizarea produselor, adaugarea lor in cos si plasarea rapida a comenzii. In scurt timp, coletul va ajunge la destinatar, iar cadrul de mers va putea fi folosit in siguranta de cei care au nevoie de el.