Acasă Retete culinare Afla cum sa alegi cel mai gustos tort aniversar!

Afla cum sa alegi cel mai gustos tort aniversar!

Conform eTorturi.ro, oamenii care au nevoie de un tort pot alege din peste 20 de compozitii deosebite si gustoase, toate realizate din ingrediente naturale, proaspete

Alegerea celui mai gustos tort aniversar trebuie facuta intotdeauna in baza a cateva elemente esentiale. Cei care prefera sa comande prajitura trebuie neaparat sa stie care sunt elementele carora sa le acorde o atentie sporita, in loc sa o pregateasca singuri acasa!

Care este greutatea ideala?

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care oamenii trebuie sa le ia in considerare este cel al greutatii. Torturile la comanda pot avea orice dimensiuni isi doresc clientii. De exemplu, pentru evenimentele grandioase, la care urmeaza sa participe un numar mare de oameni sunt necesare prajiturile care sa aiba cel putin 3-4 kilograme sau poate chiar mai mult.

Torturile pot fi realizate pe un singur etaj sau pe 2 ori 3 etaje. Cat despre aniversarile petrecute in familie, unde numarul de invitati nu este mai mare de 10 sunt suficiente prajiturile de pana in 2 kilograme.

Tort aniversar in functie de ocazie

Pe lista detaliilor esentiale pentru alegerea tortului potrivit se numara si ocazia. Daca pentru zilele de nastere sunt recomandate prajiturile care sa aiba mesaje de ,,La multi ani!” scrise frumos din martipan, cand vine vorba despre petreceri tip office, torturile pot avea inclusiv logo-ul sau emblema firmei. Acest aspect ramane intotdeauna la latitudinea clientilor.

Ce tipuri de compozitii sunt disponibile?

Conform eTorturi.ro, oamenii care au nevoie de un tort pot alege din peste 20 de compozitii deosebite si gustoase, toate realizate din ingrediente naturale, proaspete.

Tort aniversar | eTorturi.ro

tort aniversar

De exemplu, exista numeroase variante pentru iubitorii de ciocolata, dar si optiuni interesante pentru persoanele care prefera prajiturile mai usoare, asa cum sunt cele cu fructe de padure.

Design

Design-ul joaca si el un rol esential in alegerea unui tort aniversar! Prajiturile pot fi rotunde, dreptunghiulare sau patrate, iar apoi ornate cu o gama larga de decoratiuni, in functie de persoanele pentru care sunt realizate. Important este, insa ca si gama cromatica sa fie una potrivita!

Toate elementele anterior mentionate sunt esentiale pentru ca aniversarile sa fie indulcite cu fast de prajituri de calitate, aspectuoase si extrem de interesante!