Acasă Sanatate Uniforme medicale Disney, perfecte pentru un medic pediatru

Uniforme medicale Disney, perfecte pentru un medic pediatru

Medicii pot alege dintre uniformele disponibile pe site-ul Medifashion.ro, unde oferta cuprinde halate cu cele mai populare personaje Disney: Mickey Mouse, Ariel, Simba, Winnie the Pooh sau Nemo

uniforme medicale Disney

Doctorii pediatri care poarta uniforme medicale Disney, fac acest lucru pentru a genera incredere copiilor ce vin la ei pentru administrarea de tratament sau pentru un control de rutina.

Exista o multime de copii cu frica de medici, ori de ace. Teama a fost cauzata fie de un medic care nu a fost atent la modul de comunicare cu copiii, ori din cauza ca cei mici sunt pur si simplu foarte sensibili.

Din tehnicile de relationare si comunicare cu copiii face parte si felul in care se imbraca medicul. Pe de o parte, un medic imbracat intr-o uniforma clasica, de culoare inchisa, emana seriozitate si devine sobru. Pe de alta parte, acelasi medic imbracat intr-un halat medical cu Mickey and Friends devine mult mai prietenos pentru copii.

Asa cum multi si-au dat seama deja, din categoria uniformelor Disney din magazinul online Medifashion fac parte halate medicale care infatiseaza cele mai simpatice personaje din celebrele desene animate. Acestea nu vor trece neobservate de catre copii si vor genera incredere, liniste si amuzament.

Alegerea celei mai confortabile uniforme medicale Disney

Mai ales in vremuri ca acestea, toti medicii trebuie sa aiba acces la cele mai confortabile si calitative uniforme. Ei petrec ore in sir imbracati intr-un halat, care nu ar trebui sa reprezinte un impediment in calea mobilitatii medicului.

Medicii pot alege dintre uniformele disponibile pe site-ul Medifashion.ro, unde oferta cuprinde halate cu cele mai populare personaje Disney: Mickey Mouse, Ariel, Simba, Winnie the Pooh sau Nemo.

Uniforme medicale Disney | Halate medicale | MediFashion.ro

halate medicale

Marimile cuprinse intre XS-L sunt disponibile pe site impreuna cu un ghid care permite personalului medical sa aleaga un halat confortabil. Pentru comenzi cat mai simple si rapide din confortul casei, site-ul propune clientilor produse care se asorteaza halatului ales, precum pantaloni si saboti.

Toate instrumentele de pe site sunt construite in favoarea clientului: reprezentantii Medifashion stiu cat de solicitanta este meseria medicilor, asa ca au creat totul cat mai facil posibil.

Un aspect important de luat in calcul in alegerea halatului medical potrivit este calitatea materialului. Halatele de inalta calitate sunt fabricate in totalitate din bumbac, ceea ce va garanta confortul utilizatorilor.