Acasă Diverse Un vopsit ombre sau un vopsit balayage? Ce preferi?

Un vopsit ombre sau un vopsit balayage? Ce preferi?

In ceea ce priveste costurile unui vopsit ombre, acestea sunt prezentate pe site-ul JoyaSalon.ro

vopsit ombre

Majoritatea femeilor care se programeaza pentru o schimbare de look aleg un vopsit ombre. In cadrul salonului Joya, un salon de infrumusetare din sector 1, se afla hairstylisti experimentati, care propun intotdeauna clientelor cele mai frumoase nuante de par si coafuri.

Rezultatele sunt intotdeauna peste asteptarile clientelor, motiv pentru care acestea revin de fiecare data cu drag. In ceea ce priveste costurile unui vopsit ombre, acestea sunt prezentate pe site-ul JoyaSalon.ro. Pretul difera bineinteles de lungimea si volumul parului.

Vopsit ombre vs. vopsit balayage

Ombre este o tehnica des utilizata si foarte apreciata de femei. De obicei se merge pe nuante calde, astfel incat sa se obtina un aspect cat mai natural. Exista si cliente care isi doresc un rezultat mai indraznet, asa ca aleg mai multe nuante intense.

Indiferent de nuanta aleasa, hairstyilistii de la Joya Salon recomanda dupa vopsirea parului folosirea unui sampon special si a unui balsam. Atat parul vopsit, cat si cel natural au nevoie de o hidratare si o ingrijire corespunzatoare.

Balayage-ul este o tehnica ce consta in deschiderea sau inchiderea nuantei parului prin suvitare. Fiind vorba de suvitare, balayage-ul ofera un aspect foarte natural. Clientele care au parul deschis si isi doresc un vopsit balayage sunt foarte norocoase.

Vopsit ombre | Salon de infrumusetare din sector 1 | JoyaSalon.ro

salon de infrumusetare din sector 1

Parul fiind deschis, vopseaua va prinde foarte repede, iar rezultatul final va fi unul spectaculos. Exista multe tehnici diferite pe care hairstylistii le folosesc pentru a crea un efect placut al vopsitului balayage.

Atat la ombre cat si la balayage, cele mai bune coafuri care pun in evidenta ambele tehnici, presupun buclele lejere sau aranjatul cu peria.

Cum se mentine culoarea pe un par vopsit?

Specialistii de la Joya Salon sunt de parere ca pentru intretinerea parului vopsit, utilizarea uleiurilor vegetale este cea mai buna optiune. Acestea ajuta la pastrarea culorii mai mult timp.

De asemenea, protejeaza parul impotriva caldurii feonului sau a placii. Utilizarea unui sampon pentru par vopsit este si ea foarte importanta. La fel si utilizarea balsamului.