Acasă Sanatate Top 4 lucruri pe care sa le stii despre un implant dentar

Top 4 lucruri pe care sa le stii despre un implant dentar

Ingrijite corespunzator, implanturile pot fi folosit fara probleme pana la peste 25 de ani.

Inlocuirea unui dinte este astazi destul de simpla, intrucat oamenii au la dispozitie posibilitatea de a-si pune un implant dentar in Bucuresti sau in alte zone ale tarii. Este vorba despre un surub, care se insereaza in gingie si care tine locul radacinii naturale pierdute. Ulterior, peste implant se adauga un bont protetic ce este imbracat extrem de frumos. In randurile de mai jos, toti cei care se confrunta cu goluri in dantura pot afla cateva dintre cele mai importante lucruri pe care este bine sa le stie despre implanturile dentare.

Cat timp dureaza tratamentul?

Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie sa stie oamenii care vor sa-si puna implanturi dentare este acela ca tratamentele pot dura intre 3 si 6 luni, in functie de starea lor de sanatate si de felul in care se prezinta gingiile. Realizarea implanturilor presupune mai multe etape, toate acestea avand o semnificatie aparte.

Implant dentar in Bucuresti – doare?

Raspunsul este unul negativ: medicii de la PlazaDent.ro dispun de ustensile, dar si de produse de calitate, pe care stiu cum sa le foloseasca in mod eficient pentru a oferi pacientilor o experienta cat mai placuta. De exemplu, pana si persoanele carora in mod normal le este teama de stomatolog pot merge la un cabinet de specialitate pentru a-si pune implanturi dentare.

Cine nu isi poate pune implanturi?

Pe lista detaliilor importante, de care e bine ca oamenii sa mai stie se numara si faptul ca in anumite situatii nu isi pot pune un implant dentar in Bucuresti, chiar daca si-ar dori. Potrivit medicilor, persoanele care pot intampina probleme sunt cele care sufera de alte afectiuni pentru care deja li se administreaza anumite tratamente. Acesta este si motivul pentru care stomatologii solicita tuturor pacientilor ca inainte de inceperea sa isi faca o serie de analize.

Implant dentar in Bucuresti | PlazaDent.ro

implant dentar in Bucuresti

Rezistenta

Ingrijite corespunzator, implanturile pot fi folosit fara probleme pana la peste 25 de ani. Ideal este ca oamenii sa aiba grija de sanatatea lor orala si sa mearga frecvent la doctor, pentru a-si tine dantura sub observatie. In acest fel, ei se vor putea bucura de o masticatie corecta, dar si de o imagine impecabila!