Acasă Diverse Tipuri de jocuri LEGO DUPLO si avantajele utilizarii lor

Tipuri de jocuri LEGO DUPLO si avantajele utilizarii lor

Jocurile LEGO nu au reguli, permitand copiilor sa isi creeze diverse scenarii, povesti, pe care ulterior le vor schimba in favoarea altora.

jocuri LEGO

Din ce in ce mai multi parinti opteaza pentru jocurile LEGO, pe care le ofera copiilor inca de la cele mai fragede varste. Acestea le dezvolta creativitatea, ii ajuta sa recunoasca formele, culorile si marimile, sa gandeasca logic, sa isi dezvolte abilitati de motricitate fina, precum si sa invete ce este rabdarea, perseverenta, acceptarea si toleranta.

Jocurile LEGO nu au reguli, permitand copiilor sa isi creeze diverse scenarii, povesti, pe care ulterior le vor schimba in favoarea altora.

Jucandu-se atat singuri, cat si impreuna cu fratii, surorile, prietenii sau parintii, copiii vor aprecia urmatoarele modele de LEGO DUPLO:

  1. Parada de ziua lui Mickey si Minnie. Acest joc tip LEGO DUPLO poate fi achizitionat la un pret bun, fiind potrivit pentru copiii mici care adora acest cuplu de personaje. Jocul nu contine mai mult de 24 de piese, ceea ce il face accesibil celor mai mici dintre utilizatori, care vor avea satisfactia de a invata sa isi asambleze singuri o lume a povestilor din desenele animate. Acest joc LEGO este usor de asamblat, de manevrat si potrivit pentru copiii incepand cu varsta de 18 luni.
  2. Trenul cu numere. Acest joc tip LEGO DUPLO corespunde asteptarilor clientilor, abordeaza o tematica iubita de copii si le ofera parintilor posibilitatea de a-i invata anumite abilitati si deprinderi. Piesele care se regasesc in set ii vor invata pe cei mici sa numere si sa citeasca cifrele.
  3. LEGO DUPLO Piata mare a orasului. Acest joc este potrivit copiilor mai mari, carora le place sa isi foloseasca imaginatia si sa creeze o lume numai a lor. In piata LEGO exista atelier mecanic, brutarie, magazin de alimente, plus cinci figurine pentru un joc de rol impreuna cu fratii, parintii sau prietenii.
  4. LEGO DUPLO Ferma. Acest joc este potrivit pentru copiii inclusi in categoria de varst 2-5 ani, ofera numeroase optiuni de joaca si figurine, oferind celor mici placerea de a cladi o ferma, de a se bucura de viata la tara si de a imita activitatile specifice mediului rural.