Acasă IT Servere second hand – avantajele acestora

Servere second hand – avantajele acestora

La It-Sh.ro sunt comercializate produse ce apartin unor producatori cu renume pe piata, de la HP, Dell si pana la IBM sau Fujitsu

Exista clientii care sunt destul de reticenti in a achizitiona si integra servere second hand in infrastructura retelei de business. Trebuie mentionat ca exista insa o serie de beneficii semnificative pentru alegerea unui hardware-ul reconditionat.

Spre exemplu, cumparatorul nu mai iroseste bani in timpul achizitiei intrand in posesia unui produs aproape nou, 100% functional ce se va ridica la nivelul asteptarilor. In lumea actuala a IT -ului, unde bugetele sunt din ce in ce mai greu de gestionat, o astfel de afacere poate face o diferenta majora pentru o companie.

De ce ar trebui companiile sa ia in calcul achizitionarea unor servere second hand?

In primul rand, echipamentele uzate sunt mult mai sigure decat isi dau seama majoritatea proprietarilor de business. Acestea sunt testate si verificate inainte de a fi puse la vanzare ceea ce ofera o garantie in plus a calitatii.

La It-Sh.ro sunt comercializate produse ce apartin unor producatori cu renume pe piata, de la HP, Dell si pana la IBM sau Fujitsu.

Absolut toate serverele sunt dotate cu procesoare puternice Intel Xeon si vin impreuna cu o garantie extinsa ce acopera servicii variate.

Servere second hand | Calculatoare second hand | It-Sh.ro

serverele second hand

In majoritatea cazurilor, aceste produse au doar cativa ani vechime ceea ce inseamna ca pot functiona perfect in majoritatea aplicatiilor, cu un cost minim. Fiecare dintre servere poate fi setat conform specificatiilor unei companii inainte de instalare.

Acest lucru presupune consultarea in prealabil cu privire la nevoile de retea ale fiecarui client si stabilirea tipului de software care trebui sa vina impreuna cu echipamentul.

Majoritatea cumparatorilor isi indreapta atentia spre astfel de produse pentru ca sunt accesibile. Un server nou poate fi extrem de costisitior pentru o afacere aflata la inceput de drum.

Este asadar mult mai logic ca aceste companii sa opteze pentru un echipament second hand si apoi sa se extinda pe masura ce nevoile lor se dezvolta.

La mare cautare sunt si calculatoarele second hand, principiul fiind acelasi. Printre produsele scoase la vanzare de echipa de la IT-SH, ro se afla calculatoare ce apartin unor branduri de top precum: Lenovo, IBM, HP, Dell, Acer, Fujitsu Siemens.

Oferta cuprinde calculatoare pentium 4, calculatoare dual core, core 2 duo dar si calculatoare de ultima generatie cu procesoare Intel Core i3, Intel Core i5, Intel Core i7.