Acasă Diverse San Francisco intre cele mai bune destinatii turistice

San Francisco intre cele mai bune destinatii turistice

San Francisco

Chiar daca este un oras mic din punct de vedere geografic, San Francisco ofera numeroase atractii si posibilitati de a explorara. Ceea ce inseamna ca in acest oras aveti ocazia de a vedea multe atractii intr-o perioada scurta de timp.

Ce obiective turistice sa nu ratezi in San Francisco

Podul Golden Gate trebuie sa fie marca inregistrata a San Francisco. Podul a fost deschis in 1937 si leaga Golful San Francisco de Oceanul Pacific. Se crede ca este cel mai fotografiat pod la nivel global si ofera o priveliste minunata. Exista multe puncta pentru a face fotografii ale Podului Golden Gate. Cu toate acestea, o plimbare peste pod este la fel de memorabila. Podul se intinde pe o lungime de 1,6 mile si are sase benzi, o pista pietonala si o pista pentru biciclisti. Acesta este parcurs zilnic de milioane de oameni care il traverseaza.

Insula Alcatraz a fost una dintre cele mai vizitate atractii turistice de cand a fost deschisa in 1978. De astfel, istoricul sau este incarcat de inedit – de la o fosta inchisoare federala la o baza militara si pana la o destinatie turistica importanta. Faceti o plimbare de 15 minute cu feribotul pana la insula si bucurati-va de o priveliste a Podului Golden Gate de pe feribot. Exista mai multe excursii excelente pe Insula Alcatraz la care va puteti alatura.

Pentru o experienta suprema in San Francisco, faceti un tur al orasului cu sistemul de telecabina si vizitati Aquarium of the Bay pentru o experienta de neuitat in ceea ce priveste viata marina. De notata ca Twin Peaks va va oferi o experienta unica daca doriti sa obtineti o priveliste a intregului oras. Pe de alta parte, Muzeul Familiei Walt Disney va poate oferi o experienta in miniatura a Disney World, astfel incat, daca nu ati fost inca la Disney World, muzeul va poate oferi o idee despre imaginea reala.

O zi nu este niciodata suficienta pentru a experimenta San Francisco. Pentru a avea o experienta completa, majoritatea celor care au vizitat San Francisco au spus ca vor trebui sa planifice o alta vizita pentru a explora orasul!