Acasă Auto Romanii intorsi in tara aleg din ce in ce mai des serviciile...

Romanii intorsi in tara aleg din ce in ce mai des serviciile rent a car

Pe site-ul lor, craiovarentacar.ro gasesti cele mai avantajoase preturi pentru masini de inchiriat si intr-un minut iti poti calcula singur costurile in functie de masina dorita si de perioada de timp pentru care vrei sa o inchiriezi.

inchirieri masini in aeroport Craiova

In unele situatii cand iti planifici o vizita sau o intalnire de afaceri, nu poti sa iti iei masina personala. Asta se intampla in special cand calatoresti intr-o alta tara sau cand timpul nu iti permite si alegi sa folosesti avionul ca mijloc de deplasare rapida. Insa de multe ori, ca sa te simti confortabil si sa te poti deplasa in orasul de destinatie, ai nevoie de o masina, ca sa nu mai depinzi de serviciile de taxi si sa iti poti pastra in siguranta bunurile si bagajele.

In toate orasele in care avem aeroporturi in Romania, a fost necesara crearea de servicii rent a car. Datorita acestei nevoi a aparut serviciul de inchirieri auto, oferind si servicii de rent a car din Aeroport Craiova atat pentru straini cat si pentru romanii intorsi in tara prin acest aeroport.

Din ce in ce mai multi romani intorsi in tara prefera sa isi lase masinile acolo pentru a nu se supune la stres si oboseala din cauza drumului lung, alegand zborul cu avionul si odata ajunsi in tara, apeleaza la un serviciu de inchirieri masini in aeroport Craiova, Bucuresti, Iasi sau pana unde au zborul.

Servicii de rent a car din Aeroport Craiova pentru toate buzunarele | craiovarentacar.ro

rent a car din Aeroport Craiova

Pe site-ul lor, Craiovarentacar.ro gasesti cele mai avantajoase preturi pentru masini de inchiriat si intr-un minut iti poti calcula singur costurile in functie de masina dorita si de perioada de timp pentru care vrei sa o inchiriezi. Site-ul are si serviciu de chat, foarte util in special pentru straini.

Pentru reduceri substantiale, rezerva masina din timp sau urmareste ofertele zilnice cu preturi speciale pentru anumite modele de masini. Asadar, beneficiezi de preturi fara garantie incepand de la 9 euro pe zi!

Daca iti doresti costuri minime si beneficii maxime, alege cel mai bun serviciu de rent a car Craiova si vei avea parte de numar nelimitat de kilometri, asistenta rutiera si suport clienti non-stop, asigurare Full Casco si RCA, livrare si returnare gratuita oriunde in Craiova, servicii gratuite de spalare a masinii atat la livrare cat si la returnare, discounturi de pana la 70% pentru inchiriere pe termen lung.