Acasă Sanatate Proteza pe implant – cat de eficienta este metoda de inlocuire a...

Proteza pe implant – cat de eficienta este metoda de inlocuire a dintilor

Proteza pe implanturi realizata cu ajutorul specialistilor clinicii Implantologiesector4.ro asigura, in primul rand, stabilitate

proteza pe implant

O data cu pierderea partiala sau totala a dintilor, pacientii iau in calcul toate formele de inlocuire a acestora, inclusiv proteza pe implant, care este o forma de protezare cat mai apropiata de dintii naturali. Edentatia totala maxilara poate fi rezolvata cu succes cu ajutorul unei asemenea proteze.

Acest dispozitiv medical unic si personalizat este realizat pentru refacerea anatomiei dento-faciale, pentru restaurarea integritatii arcadelor dentare, dar si a functiilor fiziologice de masticatie, respiratie, fonatie si gust.

Stabilitatea – principalul obiectiv asigurat de o proteza pe implant in vederea asigurarii functionalitatii

Proteza pe implanturi realizata cu ajutorul specialistilor clinicii https://implantologiesector4.ro asigura, in primul rand, stabilitate. Stabilitatea protezei este o caracteristica fundamentala.

Proteza instabila in gura nu este functionala si pune in dificultate pacientul in ceea ce priveste masticatia, fonatia, ingreunand chiar respiratia. Sprijinul pe care il confera proteza pe implanturi este mixt, atat pe implanturi, cat si pe gingii.

Aceasta proteza ofera un confort sporit comparativ cu proteza clasica, cu un design asemanator. Proteza pe implanturi corect realizata in clinica stomatologica din sector 4 are ca si rezultat cresterea calitatii vietii, imbunatatirea fizionomiei, precum si reintegrarea sociala.

Totodata, proteza pe implanturi se mentine pe campul protetic, nu cade din gura in timp ce pacientii vorbesc sau stranuta, avand sisteme speciale de retentie.

Clinica stomatologica din sector 4 | Proteza pe implant | ImplantologieSector4.ro

clinica stomatologica din sector 4

Proteza pe implanturi restabileste functia masticatorie, fonetica si imbunatateste esteticaava

Restabilirea functiei masticatorii este o alta caracteristica a protezei pe implanturi. Astfel, masticatia este mult mai eficienta, alimentele sunt mai usor de inghitit si de faramitat, gustul fiind redobandit.

Nu in ultimul rand, proteza pe implanturi restabileste in totalitate fonatia prin aparitia dintilor pe arcada, dar si imbunatateste fizionomia si estetica pacientilor.

Proteza pe implanturi este o piesa mobilizabila, putand fi indepartata pentru mentinerea unei bune igiene orale, atat la nivelul protezei, cat si a implantului.