Acasă IT Probleme de functionare a modelelor de calculatoare SH des intalnite

Probleme de functionare a modelelor de calculatoare SH des intalnite

Specialistii It-sh.ro sfatuiesc utilizatorii sa aleaga cu atentie antivirusul pentru ca, spatiul mic ramas pe HDD sau memoria insuficienta pot provoca incetinirea functiilor computerului

Achizitionarea unor modele de calculatoare SH se dovedeste o idee foarte buna pentru toate persoanele care cauta dispozitive IT bune si totodata ieftine, pentru toti cei care nu au nevoie de un produs foarte performant pentru a-si desfasura activitatile si pentru persoanele care sunt novice in IT.

Sunt si situatii in care calculatoarele SH se defecteaza, au anumite probleme ce pot fi remediate in mod facil de catre utilizatori, sau probleme care necesita interventia unor specialisti in domeniu.

Situatia in care modelele de calculatoare SH nu pornesc

Chiar daca pare o problema extrem de dificila, poate chiar disperata la prima vedere, faptul ca un computer nu se aprinde nu este un motiv de ingrijorare.

Se poate intampla ca alimentarea la priza si cablurile de alimentare sa nu fie instalate in mod corespunzator. Daca toate sunt in regula, este foarte probabil sa fie necesara o alta sursa pentru calculator.

Calculatoarele pornesc dar nu booteaza

O alta situatie cu care se pot confrunta utilizatorii de calculatoare ieftine este aceea in care calculatoarele pornesc, LED-urile se aprind, insa nu afiseaza si nu booteaza nimic.

Utilizatorii trebuie sa verifice monitorul si sa se asigure ca acesta este in priza, mai ales daca se aude suneul de start al Windows-ului. Eroarea apare mai ales cand pica HDD-ul sau exista probleme in sectorul Boot.

In cazul in care apare ecranul albastru si acesta este insotit de un cod si un mesaj ciudat, poate denota o problema software aparuta in urma instalarii unui program sau in urma unui update.

Calculatoare SH | Calculatoare ieftine | It-sh.ro

calculatoare ieftine

Cand se intampla acest lucru, se restarteaza calculatorul si se selecteaza Last Good Known Configuration. In cazul in care aceasta optiune nu este posibila, se dezinstaleaza softul sau update-ul instalat din safe mode.

Computerul merge foarte incet

Sunt si situatii in care computerul merge foarte incet. In acest caz, antivirusul poate fi cauza, fiind un program care consuma multe resurse si incetineste calculatorul.

Specialistii It-sh.ro sfatuiesc utilizatorii sa aleaga cu atentie antivirusul pentru ca, spatiul mic ramas pe HDD sau memoria insuficienta pot provoca incetinirea functiilor computerului.