Acasă Diverse Principalele elemente la care sa fii atenta cand cumperi o haina blana...

Principalele elemente la care sa fii atenta cand cumperi o haina blana dama

Tinand cont de elementele mentionate anterior, toate femeile isi vor putea achizitiona extrem de simplu blanurile preferate de la Carolinadesign.ro.

Carolinadesign.ro

Doamnele si domnisoarele care isi doresc sa fie elegante inclusiv iarna, atunci cand temperaturile sunt foarte scazute au neaparat nevoie de o haina blana dama de calitate, pe care sa o poarte cu incredere si mandrie. Inainte de a-si incepe sesiunea de shopping, reprezentantele sexului frumos trebuie sa stie, insa care sunt principalele elemente pe care trebuie sa le aiba in vedere, astfel incat sa faca o investitie excelenta!

Factorul termic

Pentru inceput, femeile trebuie sa ia in considerare factorul termic atunci cand cauta sa isi cumpere o haina blana dama. Acesta este unul dintre cele mai importante elemente care transforma aceste piese vestimentare intr-unele excelente. De exemplu, important de mentionat este faptul ca exista blanuri cu par lung, dar si blanuri cu par scurt, iar gradul de izolare este intotdeauna direct proportional cu lungimea firelor de par. Printre cele mai cautate haine realizate din blana sunt cele de nurca, de samur, de vulpe si de chinchilla. Daca blanuri din nurca sunt excelente pentru o protectie buna impotriva frigului, cele de astrakhan sunt mai putin eficiente in aceasta privinta.

Doamnele si domnisoarele isi pot alege o haina blana dama in functie de rezistenta

Un alt element foarte important pentru achizitionarea unor blanuri de calitate este reprezentat de rezistenta. Este cunoscut faptul ca hainele lucrate din blana pot fi purtate chiar si cativa ani la rand, fara a se deteriora. Esential este, insa ca femeile sa fie foarte atente si la modul in care isi intretin piesele vestimentare. In zilele ploioase si in cele in care ninge, este obligatoriu ca atunci cand doamnele si domnisoarele sa isi stearga blanurile usor cu mana sau cu o carpa uscata, inainte de a le pune in dulap!

Haina blana dama | Carolinadesign.ro

haina blana dama

Design

Nu in ultimul rand, reprezentantele sexului trebuie sa fie atente la designul modelelor de care sunt interesate. Femeile care sunt adepte ale stilului elegant se pot indrepta catre blanurile simple, uni, pe care le pot purta foarte usor impreuna cu tinute deosebite. La pol opus, doamnele si domnisoarele care prefera sa adopte un look modern, isi pot achizitiona blanuri moderne, mai scurte, pana in talie, care sa le puna in evidenta foarte frumos!

Tinand cont de elementele mentionate anterior, toate femeile isi vor putea achizitiona extrem de simplu blanurile preferate de la Carolinadesign.ro. Piesele vestimentare din aceasta categorie reusesc intotdeauna sa ofere doamnelor si domnisoarelor un plus de stil!