Acasă Imobiliare Poti cumpara mobila de calitate de la Casa Eduard!

Poti cumpara mobila de calitate de la Casa Eduard!

Exista insa si producatori care incearca sa aduca in fata publicului produse accesibile oricarui buzunar, CasaEduard.ro fiind un astfel de exemplu

Casa Eduard

Piesele de mobilier pot fi destul de scumpe, motiv pentru care bugetul alocat pentru mobilarea unei singure camere poate fi destul de mare. Exista insa si producatori care incearca sa aduca in fata publicului produse accesibile oricarui buzunar, CasaEduard.ro fiind un astfel de exemplu.

Cu o experienta de peste 10 ani ca producator si cu o fabrica de canapele, aceasta echipa este pregatita sa faca fata oricaror provocari. Produsele se pot achizitiona ca atare din magazin sau pot fi personalizate, in functie de preferintele clientilor.

De la modificarea dimensiunilor si pana la schimbarea nuantelor sau inlocuirea materialelor, nicio cerere nu este prea grea sau imposibil de realizat. Mai mult decat atat, exista chiar si un serviciu dedicat pasionatilor de design interior care isi doresc sa aiba in locuinta piese lucrate manual.

Paturi de dormitor si canapele intr-o oferta de nerefuzat!

Cei care sunt in cautarea celor mai frumoase paturi pentru dormitor ar trebui sa arunce o privire pe site-ul producatorului pentru a-si face o idee despre posibilele modele. Comezile se pot face atat online, cat si in showroom, acolo unde exista, in permanenta, un consultat pregatit sa ofere cele mai bune sfaturi.

Preturile practicate sunt accesibile oricarui buzunar, acesta fiind, de fapt, marele avantaj. In plus, exista optiunea achizitionarii pieselor de mobilier in rate egale, fara comision. Nu trebuie ratata nici sectiunea de promotii, acolo unde discountul oferit este de pana la 10%, in functie de modelul selectionat.

Coltare pentru living | Fabrica de canapele | CasaEduard.ro

fabrica de canapele

Din punct de vedere cromatic, coltarele pentru living sunt viu colorate. Acestea se pot transforma rapid in piesa centrala a incaperii, in jurul careia urmand sa fie alese si restul obiectelor.

Spre exemplu, un coltar galben mustar sau turcoaz va iesi, cu siguranta, in evidenta astfel ca perdeaua, covoarele sau accesoriile trebuie alese in nuante complementare pentru a nu supraincarca spatiul.

Materialele folosite pentru realizarea canapelelor, a coltarelor sau a paturilor sunt de o calitate superioara motiv pentru care piesele de mobilier trec testul timpului rezistand foarte bine. Raportul calitate – pret este unul extrem de avantajos; asadar doritorii nu ar trebui sa mai stea pe ganduri, ci ar trebui sa dea o tura prin showroom-uri magazinului Casa Eduard.