Acasă Sanatate Mituri despre extractia de masea

Mituri despre extractia de masea

Pentru informatii suplimentare legate de costurile tratamentelor chirurgicale, pacientii pot accesa site -ul CabinetStomatologicSector2.ro.

implant dentar

Extractia de masea este absolut necesara atunci cand dintele este bolnav si nu mai exista nicio sansa de vindecare sau in cazul maselelor de minte cand acestea incep sa dea mari batai de cap pacientilor. Din pacate, frica de dentist si de durere ii paralizeaza pe multi dintre romani care ajung sa treaca pragul unui cabinet stomatologic doar atunci cand este prea tarziu.

5 mituri despre extractia de masea

  • Interventia este foarte dureroasa – complet neadevarat. Toate interventiile stomatologice se realizeaza sub anestezie astfel ca pacientii nu simt nici cea mai mica urma de durere. Medicina a evoluat extraordinar de mult in ultimii ani, iar materialele folosite sunt unele de ultima generatie;
  • Dintele nu trebuie neaparat inlocuit – fals! Orice dinte scos / cazut ar trebui inlocuit cu ajutorul diverselor tratamente stomatologice. Implantul dentar, sper exemplu, este o solutie moderna, cu efect garantat pe termen lung;
  • Locul interventiei se vindeca foarte greu – total neadevarat! Recuperarea este foarte rapida, vindecarea fiind completa in maxim 1 saptamana. Exista unele restrictii care trebui respectate cu strictete in primele 24-48 ore pentru a trece mai usor peste perioada convalescentei;
  • Extractia poate fi efectuata in orice cabinet – partial neadevarat! Pentru o procedura de succes, pacientii ar trebui sa caute medici specialist cu experienta in domeniu. La Elveto Dent, personalul medical este atent ales reusind astfel sa ofere tratamente si solutii oricarui tip de problema prin servicii de: endodontie, chirurgie, implantologie, estetica dentara, protetica, ortodontie. 
  • Pretul unei astfel de interventii este unul mult prea ridicat – total neadevarat! Preturile sunt accesibile oricarui buzunar. In plus, anumite clinici accepta si plata in rate egale fara dobanda, asa cum se intampla si la Elveto Dent.

Extractie de masea | implant dentar | CabinetStomatologicSector2.ro

Extractia de masea

Pentru informatii suplimentare legate de costurile tratamentelor chirurgicale, pacientii pot accesa site -ul CabinetStomatologicSector2.ro.

Vizitele in cabinetul medicului stomatolog sunt absolut necesare pentru o buna sanatate orala. Periajul zilnic, folosirea atei dentare si a dusului bucal sunt esentiale pentru inlaturarea placii bacteriene. Pacientii se pot bucura de un zambet stralucitor, dar si de dinti curati si sanatosi cu un minim de efort.