Acasă Diverse Metode de curatare a canapelelor

Metode de curatare a canapelelor

Metodele in care un astfel de obiect poate fi curatat sunt foarte multe, oamenii avand posibilitatea de a apela la serviciile oferite de CuratamPeLoc.ro sau sa incerce sa le indeparteze singuri

curatare fotolii la domiciliu

Oricat de multa atentie s-ar acorda curateniei cotidiene dintr-o casa, la o anumita perioada se recomanda curatarea obiectelor de mobilier in profunzime, in special cele din material textil, iar curatarea canapelelor in Bucuresti este o astfel de activitate.

Cel mai des curatate obiecte de mobilier sunt, intradevar, canapelele, fotoliile si chiar saltelele, iar acest lucru se datoreaza faptului ca in contact cu acestea intra cel mai des membrii unei familii, astfel ca pot aparea si diferite accidente, cum ar fi patarea suprafetelor acestora. Pentru a scoate aceste pete, uneori foarte dificile, cel mai bine pentru gospodine ar fi sa apeleze la serviciile unei firme specializate in curatare fotolii la domiciliu.

Curatare canapele in Bucuresti | curatare fotolii la domiciliu | CuratamPeLoc.ro

curatare canapele in Bucuresti

Metodele in care un astfel de obiect poate fi curatat sunt foarte multe, oamenii avand posibilitatea de a apela la serviciile oferite de CuratamPeLoc.ro sau sa incerce sa le indeparteze singuri, insa in acest caz, rezultatele nu sunt garantate, indiferent pentru ce metoda de curatare opteaza:

1. Curatarea canapelelor cu detergent pe baza de apa si aspirator cu aburi

Desi poate parea o solutie foarte eficienta, unele pete sunt foarte greu de indepartat, mai ales daca au ajuns in profunzimea materialului. In plus, aceasta metoda este pe baza de apa ceea ce poate duce la o udare exesiva a canapelei, iar uscarea acesteai va dura foarte mult, motiv pentru care poate aparea si un miros specific neplacut.

2. Curatarea uscata a fibrelor

Pe piata exista o multime de solutii destinate curatarii textilelor, chiar si unele pentru curatare uscata, insa acestea pot fi foarte puternice si pot deteriora fie culoarea, fie materialul. Astfel ca utilizarea acestora trebuie sa se faca cu foarte mare atentie.

3.Curatarea canapelei din piele

Pentru suprafetele din piele naturala trebuie sa se foloseasca numai solutii special destinate acestui tip de material, care de obicei pot avea preturi destul de mari. Avantajul in cazul acestui tip de canapea este ca poate fi mai usor de curatat, daca se actioneaza imediat.

In concluzie, orice metoda s-ar alege pentru curatarea canapelei, exista posibilitatea ca rezultatele sa nu fie cele scontate, iar serviciile unei firme specializate pot fi varianta cea mai buna.