Acasă Diverse Masa de machiaj cu leduri pentru un dormitor elegant

Masa de machiaj cu leduri pentru un dormitor elegant

Pe site-ul Mobartis.ro femeile au acces la o oferta variata, care cuprinde si mese de machiaj cu becuri LED

Mobartis.ro

O masa de machiaj cu leduri adauga in design-ul dormitorului note feminine si elegante. Dintotdeauna, masa de machiaj a fost un must-have al dormitorului unei femei. Astazi, insa, masa este actualizata nevoilor doamnelor si domnisoarelor, specialistii adaugand finisajelor si becurile LED, ce si-au dovedit de indata functionalitatea.

Masa de machiaj cu leduri : in trend, desi are un aer vintage

Mobartis comercializeaza doar mese de machiaj lucrate manual utilizand materiale de inalta calitate, in dimensiuni potrivite oricarui tip de spatiu. In acest fel, magazinul care isi desfasoara activitatea in mediul online, depune toate eforturile pentru a satisface si cele mai exigente cereri din partea clientelor.

Masa de machiaj este alcatuita din consola propriu-zisa, o oglinda si un scaun confortabil. Pentru ca masa este folosita in scopul infrumusetarii si a aplicarii produselor cosmetice, utilizatoarele trebuie sa dispuna de lumina cat mai buna. De aceea, pe site-ul Mobartis.ro femeile au acces la o oferta variata, care cuprinde si mese de machiaj cu becuri LED.

2 tipuri de mese de machiaj iluminate LED
  • Masa de toaleta Anelise

Una dintre mesele pe care orice femeie si le-ar dori in casa este cea cu trei oglinzi, iluminate LED. Controlul luminilor se face prin touch, utilizatoarea avand posibilitatea de a alege intre lumina calda sau rece. Masa dispune de patru sertare incapatoare pentru depozitarea ordonata a produselor cosmetice si a altor produse din rutina zilnica.

Mobartis | Masa de machiaj cu leduri | Mobartis.ro

masa de machiaj cu leduri

Masa are un design hollywoodian si este lucrata manual doar din materiale de inalta calitate: MDF si lemn masiv de pin. Este binecunoscut faptul ca lemnul din pin este foarte rezistent, insa usor de manevrat. De aceea, masa este durabila, ceea ce face ca investitia sa fie durabila.

  • Masa de toaleta Antoaneta

De data aceasta, magazinul Mobartis pune la dispozitie o masa mult mai incapatoare pentru depozitarea produselor: aceasta vine cu patru sertare de dimensiuni generoase.

Masa se potriveste oricarui design din dormitor, fie acesta modern sau vintage. Multumita finisajului alb, masa ofera un aer pretios, romantic si elegant in incapere.

Cele 12 LED-uri ale oglinzii ofera posibilitatea retusarii machiajului atat seara, fara lumina naturala, cat si ziua.