Acasă Auto Inchirieri auto in Timisoara – masini cu motorizare Diesel sau pe benzina?

Inchirieri auto in Timisoara – masini cu motorizare Diesel sau pe benzina?

Fiecare tip de motor are propriile avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste pret, consum si poluare, de aceea alegerea unui motor pe benzina sau Diesel devine o misiune tot mai grea ce necesita documentare ampla, sustin reprezentantii TimisoaraRentaCar.ro

Una din cele mai importante preocupari ale persoanelor care apeleaza la serviciile de inchirieri auto in Timisoara este aceea de a gasi masina potrvita cu care sa se poata deplasa in siguranta la locul de munca, in concediu sau in orice alt loc in care au nevoie. Masina potrivita este un concept relativ: pentru unii conducatori auto poate insemna o masina pe benzina, pentru altii o masina cu motor Diesel.

Fiecare tip de motor are propriile avantaje si dezavantaje in ceea ce priveste pret, consum si poluare, de aceea alegerea unui motor pe benzina sau Diesel devine o misiune tot mai grea ce necesita documentare ampla, sustin reprezentantii TimisoaraRentaCar.ro.

Inchirieri auto in Timisoara ofera intre cele mai bune servicii rent a car, indiferent de preferinte

Fie ca apeleaza la serviciile de inchirieri masini in aeroport Timisoara, de la sediul companiei sau din oricare alta locatie dorita, clientii vor fi extrem de multumiti sa stie ca au posibilitatea de a alege dintre mai multe modele si marci de masini, cu motorizare Diesel sau cu motor pe benzina.

Practic, conducatorii auto aleg masina de inchiriat in functie de masina proprietate personala pe care aceasta o inlocuieste. Daca masina personala este pe benzina, automat si cea inchiriata va avea motorul pe benzina. In cazul in care clientii nu sunt atat de stricti in ceea ce priveste pastrarea acestui criteriu, pot alege sa conduca si un alt tip de masina, doar pentru a vedea cum e.

Motorul Diesel este un motor cu ardere interna, in care arderea combustibilului are loc ca si urmare a unei temperaturi ridicate, obtinuta prin comprimarea aerului necesar arderii si nu prin scanteie. Motorul Diesel are un consum mult mai avantajos comparativ cu cel pe benzina, iar masinile pe motorina sunt mult mai durabile si mai usor de intretinut.

Inchirieri masini in aeroport Timisoara | Inchirieri auto in Timisoara | TimisoaraRentaCar.ro

inchirieri auto in Timisoara

Masinile pe benzina, pe de alta parte sunt foarte avantajoase pentru rafinamentul pe care il exprima, pentru ca benzina este un combustibil mult mai ieftin decat motorina, pentru ca au performante superioare oferind mai multi cai putere intr-o capacitate cilindrica identica. Desi motoarele Diesel s-au imbunatatit in ultimii ani in ceea ce priveste poluarea fonica, rafinamentul ramane de partea motoarelor pe benzina care sunt apreciate pentru modul silentios de functionare.