Acasă Diverse Idei de lectura alaturi de o cafea

Idei de lectura alaturi de o cafea

Accesand www.printrecarti.ro veti putea descoperi o multime de carti de citit din care sa alegeti ce doriti sa lecturati in compania unei cafele aromate si fierbinti.

Pentru unii oameni nu conteaza conjunctura in care citesc, ci important este sa citeasca ceva, sa aiba o carte in mana, sa o patrunda cu gandul si sa o simta. Altii, in schimb, nu pot citi daca nu au un cadru specific in care sa se retraga: in pat, in fotoliu, in biblioteca personala, etc. Indiferent de locul in care cineva alege sa citeasca, o cafea, un ceai fierbinte sau o ciocolata calda, este intotdeauna o idee buna. Ce carti sa cititi in compania unei cafele? Iata cateva idei de lectura venite din partea echipei PrintreCarti.ro!

Daca titlul ”Oamenii fericiti citesc si beau cafea” este atragator, continutul scris de Agnes Martin Lugand este si mai atragator. Aceasta carte o surprinde pe Diane la un an dupa moartea sotului si copilului intr-un accident de masina. Ea inca nu a depasit momentul si este o epava emotionala care functioneaza din ce in ce mai greu. Decide sa paraseasca Franta si sa mearga in Irlanda pentru a schimba un pic decorul. Aici inchiriaza o casuta langa mare. Are si un vecin, Edward, care este extrem de nepoliticos, insa in cele din urma ajung sa se indrageasca, desi Diane este constienta ca nu este capabila inca sa inceapa o noua relatie.

”Oceanul de la capatul aleii”, un roman scris in stilul realismului magic de Neil Gaiman, se concentraz asupra unui barbat de varsta mijlocie care isi aminteste evenimente groaznice din trecutul sau dupa ce a participat la o inmormantare in apropierea casei in care a copilarit. In roman se regasesc doua teme principale: incercarea unui om de a regasi copilaria pierduta si cautarea identitatii la varsta adulta.

”Lapte si miere”, roman scris de Rupi Kaur, ar merge alaturi de o cafea buna. Acesta are patru capitole in care sunt abordate, pe rand, probleme care au legatura cu ranirea, iubirea, despartirea si vindecarea.

Idei de lectura | carti de citit | printrecarti.ro

Idei de lectura

Accesand Printrecarti.ro veti putea descoperi o multime de carti de citit din care sa alegeti ce doriti sa lecturati in compania unei cafele aromate si fierbinti. Urmariti site-ul cat mai des posibil pentru ca zilnic apar noi carti care v-ar putea interesa!