Acasă Diverse Idei de a purta bijuterii victoriene in zilele noastre

Idei de a purta bijuterii victoriene in zilele noastre

Purtarea bijuteriilor victoriene in secolul XXI, fara a arata ciudat, ar putea parea o prvocare, dar acum ca stiti ca e posibil si aveti la indemana cateva exemple, sunteti liberi sa experimentati frumusetea antica si stralucirea moderna, toate in acelasi timp.

bijuterii victoriene

Sunteti fan al bijuteriilor victoriene? Fara indoiala, acestea sunt incontestabil de frumoase, create atent si meticulos si absolut unice spre deosebire de bijuteriile contemporante. Cu toate acestea, bijuteriile victoriene sunt greu de asortat epocii moderne, insa continui sa cumpar bijuterii vechi pentru ca oamenii continua sa le poarte facand abstractie de modernismul in care traim!

In cazul unei bijuterii de tip victorian, o singura culoare invinge intotdeauna. Purtarea unei bijuterii colorate ar putea parea prea mult, mai ales daca si hainele alese sunt colorate. Potrivirea pietrelor care apartin aceleiasi familii de culori, este o modalitate foarte buna de a integra bijuteriile victoriene in propria garderoba.

Un alt mod in care bijuteriile victoriene pot fi considerate moderne, este ca modelul lor sa fie cat mai minimalist. Fara prea multe pietre si alte tipuri de decoratii, ba chiar si niste culori neutre ca negru si gri, aceste bijuterii sunt perfecte in ceea ce priveste crearea unui contrast puternic intre haine si accesorii.

Prea multe combinatii de culoare si forma, ar putea parea nepotrivite, insa atunci cand este facut cu gust, acest lucru ofera un aspect placut. Astfel, un inel indraznet sau un colier victorian va pune in valoare personalitatea purtatorului in mod instantaneu.

Daca celelalte metode nu va caracterizeaza, atunci poate este momentul ideal pentru o rochie neagra si accesorizarea ei cu orice bijuterie in stil victorian: inel, bratara, colier. Aceasta metoda este indrazneata, insa creaza o imagine uimitoare care scoate in evidenta frumusetea bijuteriilor. Intreaga tinuta va fi coplesitoare, in sensul bun!

Cumpar bijuterii vechi | amanet de antichitati din Bucuresti | hqz.ro

cumpar bijuterii vechi

In ultima instanta, puteti folosi bijuteriile victoriene pentru a crea un contrast minunat si modern al tinutei. Cea mai buna modalitate este sa purtati o tinuta moderna la care sa adaugati bijuterii victoriene autentice. Cerceii, inelele si bratarile sunt potrivite acestui stil, deoarece nu acopera in niciun fel tinuta de baza, permitand ambelor elemente sa se completeze si sa contrasteze.

Purtarea bijuteriilor victoriene in secolul XXI, fara a arata ciudat, ar putea parea o prvocare, dar acum ca stiti ca e posibil si aveti la indemana cateva exemple, sunteti liberi sa experimentati frumusetea antica si stralucirea moderna, toate in acelasi timp. La HQZ, amanet de antichitati din Bucuresti, puteti gasi bijuterii in stil victorian, dar si piese de mobilier si alte obiecte vechi. Accesati hqz.ro pentru a va convinge!