Acasă Diverse Europa – o destinatie pe tot parcursul anului

Europa – o destinatie pe tot parcursul anului

Regiunile mai putin vizitate precum Scandinavia si Europa de Est se dovedesc adesea la fel de interesante

Europa

Calatoria prin Europa a fost mult timp populara pentru oameni de toate varstele, de la studenti si cupluri, pana la familii si pensionari. Paleta de vacante in Europa este diversificata, cu nenumarate destinatii si tot felul de moduri diferite de a le explora.

Printre cele mai populare tari din Europa pentru calatori se numara Franta, Italia, Spania, Germania, Grecia si Portugalia, care sunt frecvente pe itinerariul grupurilor de turism si al navelor de croaziera. Sunt populare pentru un motiv bun. Ce calatorie in Europa ar fi completa fara o oprire la Turnul Eiffel sau poate o privire asupra Colosseului sau a Antichitatii Acropole din Atena?

Marea Britanie si Irlanda sunt, de asemenea, printre destinatiile de calatorie de top, cu multi oameni atrasi de istoria bogata si atractiile culturale din aceste zone.

Regiunile mai putin vizitate precum Scandinavia si Europa de Est se dovedesc adesea la fel de interesante. Unele tari anterior mai putin vizitate au devenit mai populare in ultimele decenii, cum ar fi Croatia, care ofera cultura, plaje frumoase si zone de coasta, precum si orase vibrante.

Opriri populare pot face turistii prin sudul Europei, pot include orasele mediteraneene de coasta Barcelona, Marsilia, Cannes, Nisa si Monte Carlo, insula care trece prin Grecia, admirand obiectivele de pe Coasta Amalfi a Italiei sau bucurandu-se de istoria si cultura gasite in orase precum Roma, Madrid, Lisabona si Atena.

In nord, Paris, Frankfurt, Berlin si Viena sunt cateva dintre principalele opriri, dar orasele mici si satele pot fi la fel de incantatoare.

Exista multe moduri de a vedea Europa. Trenurile sunt un mod extrem de convenabil de a vedea multe dintre tari, cu un sistem feroviar extins care leaga tarile, orasele majore si orasele mici.

Feriboturile si navele de croaziera sunt populare de-a lungul Marii Mediterane si, de asemenea, in unele regiuni nordice, cum ar fi tarile baltice si scandinave. Cei care doresc un pic mai multa libertate pot alege sa inchirieze o masina.