Acasă Sanatate Detartraj in sector 2: care sunt avantajele pe care ti le ofera?

Detartraj in sector 2: care sunt avantajele pe care ti le ofera?

Potrivit medicilor de la Elveto-Dent.ro, detartrajul nu presupune durere. Cel mult, indivizii pot simti un usor disconfort la nivelul cavitatii bucale atunci cand doctorii se ocupa de curatarea dintilor

Elveto-Dent.ro

Toata lumea isi doreste sa aiba o dantura sanatoasa, frumoasa si stralucitoare, astfel incat sa poata vorbi, manca si rade fara probleme. Din cauza alimentatiei si a bauturilor consumate, dintii ajung sa fie, insa patati si sa aiba un aspect neplacut. Atunci cand se intampla acest lucru, recomandat este ca indivizii sa apeleze la o procedura de detartraj in sector 2, cu ajutorul careia sa se bucure din nou de o dantura curata! Este vorba despre o interventie stomatologica moderna, non-invaziva, care nu presupune durere si care poate fi realizata in cel mult 40 de minute. In randurile ce urmeaza sunt prezentate principalele avantaje de care se poate bucura publicul larg!

Petele de pe dinti dispar

Unul dintre cele mai importante avantaje de care se bucura cei care isi fac in mod constant detartraje este acela ca scapa repede si usor de petele de pe dinti. Este vorba despre un aspect colorat, care, desi nu este intotdeauna vizibil 100% impiedica indivizii sa aiba un zambet stralucitor si frumos. Imediat dupa interventia stomatologica, dantura este mai curate si are un aspect mult mai placut!

Diminuarea sanselor de aparitie a complicatiilor la nivelul cavitatii bucale

Avand in vedere ca in timpul detartrajului sunt indepartate chiar si cele mai ascunse resturi alimentare din spatiile interdentare, sansele ca adultii si copiii sa dezvolte probleme gingivale scad considerabil. Este important ca indivizii sa acorde o atentie deosebita igienei orale, pentru a-si pastra dantura intacta cat mai multa vreme!

O respiratie proaspata cu ajutorul unui detartraj in sector 2

Pe lista avantajelor de care mai au parte persoanele care isi fac un detartraj in sector 2 se numara si imbunatatirea respiratiei. Din cauza resturilor alimentare care nu sunt indepartate corespunzator, oamenii ajung sa aiba o respiratie extrem de urat mirositoare, acesta fiind un factor deranjant atat pentru pacienti, cat si pentru cei din jurul lor. Imediat dupa interventia stomatologica, situatia se imbunatateste, insa considerabil!

Detartraj in sector 2 | Elveto-Dent.ro

detartraj in sector 2

Nu presupune durere

Potrivit medicilor de la Elveto-Dent.ro, detartrajul nu presupune durere. Cel mult, indivizii pot simti un usor disconfort la nivelul cavitatii bucale atunci cand doctorii se ocupa de curatarea dintilor, insa aceasta senzatie dispare complet dupa terminarea interventiei.

Lista avantajelor de care se bucura persoanele care isi fac detartraj dentar nu se opreste aici, insa cele mentionate anterior sunt principalele elemente pe care pacientii trebuie sa le aiba in vedere inainte de a-si face o programare. Recomandat este ca atat copiii, cat si adultii sa apeleze la aceasta metoda de minimum 2 ori pe an!