Acasă Sanatate Descopera cat de benefic este sa folosesti iarba tapului?

Descopera cat de benefic este sa folosesti iarba tapului?

Iarba tapului, cunoscuta oficial drept Tribulus terrestris este una dintre plantele care se foloseste extrem de des pentru rezolvarea probelemelor ce tin de potenta, intrucat aceasta are efecte excelente asupra corpului, dar si asupra psihicului.

iarba tapului

Iarba tapului, cunoscuta oficial drept Tribulus terrestris este una dintre plantele care se foloseste extrem de des pentru rezolvarea probelemelor ce tin de potenta, intrucat aceasta are efecte excelente asupra corpului, dar si asupra psihicului.

Citind randurile de mai jos, barbatii pot descoperi care sunt avantajele de care se pot bucura atunci cand consuma suplimente ce includ Tribulus terrestris si cum li se poate imbunatati viata la nivel sexual pe termen lung!

Cresterea fluxului de sange

Unul dintre motivele pentru care planta este utilizata pentru rezolvarea problemelor ce tin de potenta este acela ca ajuta la imbunatatirea circulatiei sanguine in corp.

Aceasta cotine icariina, o substanta active, care, in timp a inceput sa fie extrasa, iar apoi modificata pentru realizarea a mai multe tipuri de produse: ceai, pudra si tablete. Icariina contribuie la cresterea fluxului de sange care se ocupa de alimentarea organului genital, stimuland tototdata functiile sexuale.

Mai exact, barbatii pot astfel sa obtina si sa intretina o erectie pentru o perioada mai lunga, spre incantarea lor, dar si a partenerei pe care o au.

Fitoestrogenii, esentiali pentru stimularea libidoului

Pe lista beneficiilor de care se bucura persoanele care utilizeza Tribulus terrestris se numara si faptul ca aceasta planta are in compozitia ei fitoestrogeni, adica substante vegetale extrem de asemanatoare estrogenilor, adica hormonii sexuali feminine.

Substantele nu ajuta doar la stimularea libidoului scazut, ci si la scaderea riscului de pierdere osoasa, o conditie fizica extrem de des intalnita la femeile care au trecut deja la perioada menopauzei.

Calmarea durerilor de spate

Nu in ultimul rand, printre motivele pentru care barbatii pot intampina probleme la nivel sexual si nu mai reusesc sa intretina erectia asa cum si-ar dori se numara si oboseala si durerile de spate ori articulare foarte pronunate.

Din fericire, insa, iarba tapului este excelenta si in acest sens. Ea calmeaza o gama larga de dureri, contribuind totodata la restaurarea memoriei, dar si la ameliorarea bolilor de inima, a celor de ficat, precum si la tratarea bronsitei.