Acasă Auto De ce sa lasati masina intr-o parcare privata langa aeroport

De ce sa lasati masina intr-o parcare privata langa aeroport

Situata in imediata apropiere a aeroportului Otopeni, parcarea park4fly.ro reprezinta cea mai buna solutie pentru conducatorii auto care pleaca in strainatate si nu doresc sa isi faca griji in privinta masinii.

parcare privata

Cu certitudine plecarea in strainatate in concediu sau in scop de afaceri, pentru a munci o anumita perioada de timp si a asigura un venit decent familiei, ii bucura pe de o parte pe cei care aleg varianta acestei plecari, iar pe de alta parte este motiv de stres. Grijile includ siguranta familiei ramase acasa, dar si siguranta masinii care ramane in tara. Din pacate, masina nu o pot lua cu avionul, iar conducatorii auto trebuie sa gaseasca o varianta alternativa ca aceasta sa ramana in siguranta acasa.

Din fericire, pot avea acces la servicii de parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti, foarte bine puse la punct din toate punctele de vedere, care au rolul de a linisti clientii cel putin intr-o privinta. Avantajele celor care decid sa isi lase masina la Park4flyparcare la aeroport sunt numeroase, de la preturile avantajoase si siguranta asigurata, pana la usurinta cu care comanda aceste servicii online.

Cea mai sigura si avantajoasa varianta pentru a lasa masina acasa in siguranta

Situata in imediata apropiere a aeroportului Otopeni, parcarea park4fly.ro reprezinta cea mai buna solutie pentru conducatorii auto care pleaca in strainatate si nu doresc sa isi faca griji in privinta masinii. Gratie unui site online intuitiv, clientii pot sa isi rezerve locul in cadrul parcarii cu doar cateva click-uri, pot afla pretul si pot sa se bucure de toate avantajele pe care le ofera aceste servicii.

Mai mult decat atat, un alt avantaj al clientilor care decid sa isi lase masina in parcarea Park4Fly este acela ca intreaga zona este supravegheata video 24/7, iar clientii pot sa aiba acces non-stop la sistemul online de monitorizare video, oferit gratuit fiecarui client. Conexiunea se poate face de pe orice dispozitiv care este conectat la internet. Intr-o parcare privata exista si un agent de securitate prezent in permanenta in acest perimetru.

Parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti | parcare la aeroport | parcare privata | park4fly.ro

parcare pe termen lung in aeroport Bucuresti

Nu in ultimul rand, transferul la aeroport este gratuit si se realizeaza cu ajutorul unui microbuz, pentru fiecare client in parte, iar la intoarcere un reprezentant Park4Fly asteapta clientii cu o tablita cu numele acestora si ii conduce la sediul companiei. Plata pentru parcare nu costa mult, transferul este gratuit, iar in oferta de pret este inclusa paza, monitorizarea video si informatiile telefonice disponibile non-stop.