Acasă Diverse De ce sa cumperi de la un anticariat de carti online?

De ce sa cumperi de la un anticariat de carti online?

La anticariat poti gasi titlurile pe care le cauti de multa vreme

Carti ieftine online

Rafturile virtuale ale unui anticariat de carti online ofera posibilitati nesfarsite pasionatilor de lectura care sunt in cautarea de carti iefitine pentru a-si imbogati biblioteca personala. Acestia trebuie doar sa acceseze site-ul anticariatului de la care doresc sa cumpere si sa navigheze prin biblioteca acestuia din confortul casei.

La anticariat poti gasi titlurile pe care le cauti de multa vreme

Cei care cauta o carte rara de multa vreme, cum ar fi o lucrare de referinta sau autobiografia unei figuri istorice emblematice, pot avea surpriza de a o gasi la anticariat. In plus, e foarte probabil sa o gaseasca la un pret extrem de mic, tinand cont ca la anticariat fiecare carte este mult mai ieftina fata de pretul aceleiasi carti in librarii. Se pot gasi carti care au disparut de mult de pe stocurile librariilor si care pot fi pretioase pentru valoarea lor si pentru raritate.

Cartile de la anticariat au valoare simbolica

Daca o persoana alege sa achizitioneze carti ieftine online de la un anticariat, cel mai probabil acestea au mai avut inainte cel putin un proprietar. Dupa ce primeste cartea si incepe sa o citeasca, poate avea surpriza sa gaseasca notite sau insemnari ale fostilor proprietari. In acest fel, cartea va capata o incarcatura emotionala si mai mare, iar cititorul poate privi cartea si povestea acesteia intr-o noua perspectiva.

Carti ieftine online | anticariat de carti online | PrintreCarti.ro

anticariat de carti online

Preturile sunt foarte mici in comparatie cu cele din librarii

Pentru ca au avut unul sau mai multi proprietari inainte, cartile de la anticariat sunt puse la vanzare cu preturi extrem de mici. Uneori, acestea sunt vandute la jumatate de pret fata de cel din librarii. Cu pretul de achizitie al unei carti noi, un cititor poate cumpara doua sau chiar mai multe carti. In plus, poate gasi pe stocul anticariatului titluluri pe care le cauta in librarii si poate economisi bani in acest fel. Un alt avantaj pe care il ofera anticariatele precum PrintreCarti.ro este faptul ca cititorii pot gasi pe stoc si carti noi. Chiar daca sunt noi si nu au mai avut alti proprietari inainte, pretul lor este redus fata de cel initial.