Acasă IT Cum se poate cumpara un calculator SH?

Cum se poate cumpara un calculator SH?

Specialistii de la it-sh.ro prezinta toate avantajele pe care utilizatorii le pot obtine de la calculatoarele second hand si modul in care acestea ar trebui cumparate.

calculator SH

Cei mai multi utilizatori cauta in prezent calculatoare SH sau laptopuri la mana a doua, pentru ca vor beneficia de un pret mult mai mic decat cel pe care l-ar plati in cazul achizitionarii unui produs nou. Nu este o decizie gresita, iar alegerea finala depinde de caracteristicile pe care le are un laptop sau un calculator de calitate.

Specialistii de la it-sh.ro prezinta toate avantajele pe care utilizatorii le pot obtine de la calculatoarele second hand si modul in care acestea ar trebui cumparate.

Cum se gasesc cele mai bune calculatoare ieftine

Cand este cumparat un notebook folosit se respecta, in principiu, regulile aplicate si in cazul cumpararii unui dispozitiv nou. In plus, trebuie acordata o atentie deosebita bateriei. Aceasta are cicluri de incarcare limitate. Daca acestea sunt atinse sau depasite, durata bateriei scade semnificativ.

Bineinteles, cea mai mare uzura apare pe tastatura si pe afisaj. In plus, balamalele display-ului trebuie sa fie bine verificate cu grija. Acesta este un punct in care laptopurile se strica cel mai repede.

Atunci cand sunt cumparate calculatoare ieftine de tip desktop, lucrurile sunt mult mai simple, pentru ca sunt mai putine lucruri care se pot strica, acesta fiind, de fapt, avantajul calculatoarelor.

Brandul este si el foarte important. Calculatoarele de la Dell, de la IBM si de la HP au o reputatie buna in ceea ce priveste calitatea. Totusi, chiar si aceste calculatoare pot fi obtinute la un pret foarte bun atunci cand sunt cumparate second hand.

Calculatoarele second hand nu ar trebui sa fie cumparate de la persoane private. Cei mai multi specialisti sunt impotriva cumpararii unui computer folosit de la o persoana fizica, din mai multe motive. In primul rand, un calculator sh luat de la cineva nu are garantie. In al doilea rand, exista un risc mai mare de a face o investitie proasta, intrucat cumparatorul poate cadea mai usor in capcana si poate fi inselat in privinta functionarii dispozitivului. Acestea sunt doar cateva dintre motive. In plus, comerciantii autorizati de calculatoare la mana a doua ofera facturi si garantie si va fi mult mai usor sa fie cumparate cele mai bune calculatoare la preturi mici.

Se recomanda o foarte mare atentie la varsta calculatorului. Sistemele mai vechi de trei ani sunt, de obicei, depasite si nu vor face bine fata la jocuri sau la aplicatii mai noi.

Calculatoare SH | calculatoare ieftine | it-sh.ro

calculatoare SH

Defectele observabile vizual (zgarieturi sau pete) conteaza, pentru ca indica modul in care a fost gestionat computerul. Un calculator cu multe zgarieturi poate arata faptul ca a fost lovit sau a cazut de cateva ori.

Calculatoarele pentru gameri sunt adesea cele mai lovite, pentru ca acolo, in mijlocul actiunii, utilizatorul simte nevoia sa se dezlantuie si uita ca are in fata doar un calculator care trebuie sa faca fata intregului stres.