Acasă IT Cum alegi cel mai bun program de gestiune pentru un magazin

Cum alegi cel mai bun program de gestiune pentru un magazin

Specialistii Attosoft.ro recomanda cel mai bun soft pentru gestiune magazin, util pentru orice firma si pentru reducerea cheltuielilor, cresterea numarului de clienti si simplificarea modului de lucru.

soft pentru gestiune magazin

Deschiderea unei afaceri inseamna si un flux de informatii foarte ridicat. De aceea este necesar un program de gestiune pentru cresterea rezultatelor si performantelor firmei cu costuri reduse si pentru simplificarea proceselor interne. Cea mai buna alegere pentru marirea productivitatii companiilor mici, mijlocii si mari este alegerea unui software retail.

Specialistii AttoSoft.ro recomanda cel mai bun soft pentru gestiune magazin, util pentru orice firma si pentru reducerea cheltuielilor, cresterea numarului de clienti si simplificarea modului de lucru.

Sfaturi de achizitionare soft de gestiune magazin

Achizitionarea unui program de gestiune a magazinului implica si nevoia unui suport tehnic pentru migrarea datelor. Pe tot parcursul colaborarii cu aceasta companie care asigura softul este necesar si acest serviciu, motiv pentru care unele companii isi pastreaza scepticismul si reticenta in trecerea la un nou program de gestiune.

Gratie experientei profesionistilor, clientii Attosoft beneficiaza de suport atat online, prin tutoriale, cat si prin intermediul echipei customer service. Softul de gestiune permite importul datelor dupa nevoia si bunul plac al clientilor, tinand cont ca o baza mare de date poate ingreuna rularea programului. De asemenea, un soft bun va necesita verificari si corectii, de aceea este bine ca programul ales sa genereze documentele in format standard si in conformitate cu legislatia in vigoare.

Pentru a usura munca administratorilor, softul de gestiune trebuie sa genereze automat note contabile o data cu documentele, astfel incat cele din urma sa nu trebuiasca sa fie reluate si reintroduse in contabilitate.

Un soft de gestiune magazin bun trebuie sa fie usor, intuitiv sa presupuna un parcurs simplu, cu doar cateva click-uri, iar navigarea intre ferestre si selectarea optiunilor sa se faca foarte simplu. Mai mult decat atat, se va pune accent si pe procesul de generare a unei note contabile, care trebuie sa se desfasoare fara a inchide si a deschide module ale aplicatiei. In plus, se recomanda achizitionarea unui soft de gestiune care sa permita lucrul cu mai multe firme din cadrul aceleiasi aplicatii, fara a comuta de la un utilizator la altul.

Software retail | soft pentru gestiune magazin | Attosoft.ro

software retail

Nu in ultimul rand, introducerea datelor intr-un document din programul de gestiune trebuie sa se realizeze intr-un singur loc, ele aparand acolo unde sunt apelate, iar de mare ajutor este si posibilitatea de integrare a softului in casa de marcat, precum si securizarea datelor. AttoSoft ofera cea mai buna solutie de gestionare a datelor unui magazin, oferind un soft retail foarte bun.