Acasă IT Cum alegi cartusele potrivite pentru imprimante second hand?

Cum alegi cartusele potrivite pentru imprimante second hand?

Unul din cele mai des utilizate echipamente de birou in ziua de azi este reprezentat de imprimante second hand cu adresa virtuala Calculator-ieftin.ro

Calculator-Ieftin.ro

Unul din cele mai des utilizate echipamente de birou in ziua de azi este reprezentat de imprimante second hand cu adresa virtuala Calculator-ieftin.ro. Cei mai multi dintre utilizatori aleg sa foloseasca imprimantele la mana a doua pentru ca sunt mult mai ieftine decat cele noi si au aceleasi caracteristici si performante. In plus, un dispozitiv nou este la fel de supus defectarii ca si un dispozitiv second hand, de aceea o economie semnificativa in acest sens se va dovedi benefica pentru utilizatori. Insa acestia nu trebuie sa faca rabat de la calitate si trebuie sa investeasca in cartuse si accesorii noi.

Cartuse noi pentru imprimante second hand – solutia potrivita pentru orice utilizator

Producatorii de imprimante vor recomanda intotdeauna utilizatorilor sa cumpere cartuse noi, indiferent ca imprimantele sunt cumparate noi sau la mana a doua. Cartusele reprezinta una din cele mai importante componente ale unei imprimante, una din cele mai mari investitii ce poate fi facuta in calitatea imprimarii si in extinderea duratei de viata.

Cartusele de imprimanta pot fi OEP, compatibile si remanufacturate, fiecare cu caracteristici proprii. Cartusele OEP sunt cele originale, fabricate de catre reprezentantii companiilor sau de partenerii care detin licente de fabricare. Aceste cartuse poarta numele fabricantilor de imprimante, si anume Canon, Epson, Lexmark, iar lista poate continua. Pentru ca sunt cartuse de calitate ridicata, au si preturi foarte mari, ceea ce inseamna ca inlocuirea cartuselor poate fi mai scumpa decat achizitionarea unei imprimante second hand.

Cartusele compatibile sunt vandute la jumatate sau la o treime din preturile cartuselor originale. Asadar, acestea includ toate componentele astfel incat sa fie complet compatibile cu anumite modele de imprimante.

Imprimante second hand | Calculator-Ieftin.ro

imprimante second hand

Multe persoane confunda aceste cartuse cu cele remanufacturate, insa intre ele exista o diferenta foate mare. Cartusele compatibile sunt refacute de la zero, in timp ce cartusele remanufacturate sunt cele reconditionate cu parti noi, fiind o solutie prietenoasa cu mediul si foarte eficienta din punct de vedere al costurilor.

Cartusele remanufacturate pot reprezenta o varianta buna din punct de vedere al pretului, fiind mai ieftine decat cele originale OEM, dar mai scumpe decat cele compatibile. Acestea sunt comadate indeosebi de persoanele pasionate si preocupate de mediul inconjurator. Cei care doresc sa imprime multicolor si pe mai multe materiale trebuie sa ia in calcul folosirea unor cartuse de cea mai buna calitate, noi, chiar daca imprimanta este la mana a doua.