Acasă Diverse Colectia romane de dragoste la anticariatul Printre Carti

Colectia romane de dragoste la anticariatul Printre Carti

reduceri la cartile din anticariat

Romanele de dragoste sa afle in topul celor mai bine vandute carti. Cititorii adora sa evadeze intr-o lume plina de iubire unde trairile intense ale personajelor principale sunt atent urmarite de-a lungul firului narativ.

Povestile de dragoste nu au intotdeauna un final fericit, iar ele lasa o urma adanca in sufletul fiecarui cititor. La Printre Carti, un anticariat din Bucuresti exista peste 5000 de carti care trateaza tema iubiri sub orice forma.

Cele mai frumoase romane de dragoste disponibile la anticariatul Printre Carti

Fie ca sunt povesti clasice sau opere moderne, romanele de dragoste sunt devorate de iubitorii de carti. Exista cateva opere ce nu ar trebui ratate sub nicio forma, unele dintre ele fiind adevarate capodopere ale literaturii universale.

Mandrie si prejudecata de Jane Austin este una dintre cele mai frumoase povesti din istoria literaturii, extrem de apreciata chiar si de criticii literari. Elizabeth Bennet, o femeie inteligenta si sensibila ajunge sa il cunoasca pe carismaticul Darcy, iar interactiunea dintre ei cunoaste suisuri si coborasuri.

Cititorii sunt fermecati de aceste doua personaje fiind curiosi daca in final cei doi vor fi impreuna, in ciuda diferentelor care ii despart. Celebrul roman poate fi achizitionat direct de pe site-ul PrintreCarti.ro.

Jane Eyre de Charlotte Bronte urmareste destinul tinerei Jane. Aceasta nu a avut o copilarie fericita, insa norocul pare sa ii surada atunci cand devine guvernanta la Thornfield Hall indragostindu-se de Edward Rochester.

Anticariat din Bucuresti | Reduceri la cartile din anticariat | PrintreCarti.ro

anticariat din Bucuresti

Povestea lor de iubire este insa umbrita de prejudecatile celor din jur legate de diferenta de clasa, precum si de o prezenta misterioasa ce bantuie castelul in care acestia locuiesc.

Anna Karenina de Lev Tolstoi aduce in prim plan o poveste de dragoste ce reuseste sa scandalizeze intreaga societate. Anna pare sa aiba tot ce isi poate dori o femeie, insa nu este fericita. Atunci cand il intalneste pe contele Vronsky, Anna se simte din nou in viata, insa, din pacate, povestea lor de iubire nu are un final fericit.

La Printre Carti, clientii au parte de o gramada de reduceri la cartile din anticariat. In fiecare zi, echipa vine cu noi si noi promotii astfel incat pretul de achizitie al unor opera nemuritoare este extrem de mic. In plus, volumele sunt intr-o perfecta stare fiind atent verificate inainte de a fi puse la vanzare pe site.