Acasă Diverse Cine se ocupa de achizitii de carti?

Cine se ocupa de achizitii de carti?

De ce ar trebui luate in considerare anunturile de achizitii de carti

anticariat cumpar carti

Anticariatele care se ocupa de achizitii de carti si-au extins activitatea in mediul online. Cu toate ca in trecut, acestia detineau doar magazine fizice de vanzare/ cumparare carti, astazi online-ul aduce mai multe avantaje. Bineinteles, se intampla si datorita vanzatorilor care sunt intr-un numar din ce in ce mai mare, intelegand importanta pe care o are recircularea volumelor deja citite.

Specialistii de la CumparCarti.ro se ocupa de cumpararea volumelor din biblioteca cititorilor, evaluandu-le corect inainte si oferind un pret fara concurenta. Ei sunt oricand pregatiti ca in urma unei convorbiri telefonice cu persoanele interesate de vanzare, sa se deplaseze la domiciliu pentru evaluarea rapida si transportarea ulterioara a cartilor la anticariat.

De ce ar trebui luate in considerare anunturile de achizitii de carti

Cel mai mare avantaj pe care il aduce o astfel de practica este permiterea circularii cartilor in mainile a cat mai multor pasionati de citit.

In plus, persoanele care vor cumpara cartile din anticariat au ocazia de a beneficia de volume rare, pe care nu le puteau gasi in librarii. Chiar acesta este unul dintre motivele pentru care cititorii calca pragul unui anticariat – pentru a cauta titluri indisponibile in librarii. Este vorba despre carti vechi sau rare, ce nu se mai comercializeaza astazi, insa care au o valoare nemarginita pentru impatimiti. Mai mult de atat, preturile percepute de anticariate sunt cu mult mai mici decat cele intalnite in librarii.

Este bine de stiut ca anticariatul nu impune niciun domeniu din care sa faca parte cartile. De asemenea, nu sunt impuse editurile si vechimea carti. Singurul aspect foarte important de care trebuie sa tina cont vanzatorii este felul in care arata cartea – nu trebuie sa fie mazgalita, nici sa ii lipseasca file sau sa aiba coperta rupta.

Achizitii de carti | CumparCarti.ro

achizitii de carti

Accesul facil pe care il are vanzatorul la serviciile anticariatului este un alt beneficiu major. Doar printr-un apel telefonic, reprezentanti anticariatului se vor deplasa la locul stabilit, urmand a efectua o evaluare corecta a cartilor si ulterior, sa achite cash, pe loc, pentru acestea.

In online exista chiar si anunturi de tip „cumpar carti la Kg”, asa ca numarul volumelor nu este impus.