Acasă Auto Cele mai frecvente reparatii ale unei masini

Cele mai frecvente reparatii ale unei masini

Tractări.ro este o companie care ofera ajutor profesional in astfel de cazuri si, pe langa tractari auto, mai puteti solicita transport utilaje sau asistenta rutiera.

tractari auto din Bucuresti

Cand vine vorba de reparatii si intretinere de baza a automobilelor, majoritatea oamenilor prefera sa nu faca nimic. Daca va aflati in aceasta barca, probabil ca nu stiti cat de des ar trebui sa verificati masina si cate beneficii poate aduce acest lucru. Ca orice alt obiect intens folosit, masina are nevoie de ingrijire constanta pentru a rula eficient.

Schimbarea uleiului si a filtrului de ulei, inlocuirea lamei stergatoarelor si a filtrelor de aer, precum si verificarile de rutina, reprezinta topul celor mai frecvente interventii asupra masinii. Conform cercetarilor efectuate in domeniul automobilelor, primele cele mai frecvente 10 reparatii ale vehiculelor sunt:

  1. Schimbarea uleiului si a filtrului de ulei

  2. Inlocuirea stergatoarelor

  3. Inlocuirea filtrului de aer

  4. Controalele de rutina

  5. Schimbul de cauciucuri

  6. Inlocuirea bateriei

  7. Intretinerea franelor

  8. Adaugarea antigelului

  9. Reglarea motorului

  10. Alinirea si echilibrarea rotilor

Aceste informatii sunt obtinute din sondajele efectuate printre soferii de autovehicule, iar faptul ca acestia fac ceea ce declara inseamna ca inteleg importanta intretinerii masinii si iau masuri permanente pentru a asigura siguranta si fiabilitate vehiculelor lor. Majoritatea service-urilor auto promoveaza beneficiile ingrijirii, intretinerii si reparatiilor regulate efectuate masinilor si se pare ca, aceste campanii chiar si-au atins scopul: acela de a constientiza ca preventia este mai usor de suportat decat reparatiile costisitoare ce pot aparea daca masina nu este ingrijita corespunzator!

Unele dintre beneficiile care vin odata cu mentinerea unui program constant de intretinere a masinilor, includ economiile financiare, de combustibil si siguranta. Respectarea unui program de intretinere regulata ajuta la economii financiare substantiale. De exemplu, costul inlocuirii unei curele de distributie inainte de a se defecta este mult mai mic decat daca asteptati pana cand aceasta se strica si incepe sa produca daune si componentelor cu care are legatura.

Servicii de tractari auto din Bucuresti, transport utilaje sau asistenta rutiera | tractări.ro

transport utilaje

Daca, totusi, imprevizibilul se intampla si masina se strica pe drum, nu trebuie decat sa apelati la o companie de tractari auto din Bucuresti pentru a iesi din incurcatura. Tractări.ro este o companie care ofera ajutor profesional in astfel de cazuri si, pe langa tractari auto, mai puteti solicita transport utilaje sau asistenta rutiera. Site-ul tractări.ro va sta la dispozitie cu toate detaliile de care aveti nevoie pentru a lua cea mai buna decizie!