Acasă Diverse Ce trebuie sa stii despre tehnica de aplicare gene 3D Bucuresti

Ce trebuie sa stii despre tehnica de aplicare gene 3D Bucuresti

In cadrul salonului FreeStyleBeauty.ro se acorda o mare importanta aplicarii extensiilor de gene cu mare atentie la detalii pentru fiecare geana in parte.

vopsit Balayage Bucuresti

Extensiile de gene 3D Bucuresti reprezinta una din cele mai des solicitate servicii ale salonului de infrumusetare FreeStyleBeauty.ro. Femeile care sunt mereu pe fuga, care au din ce in ce mai putin timp de petrecut in fata oglinzii, care nu vor sa mai cheltuiasca multi bani pe rimel si pe produse de infrumusetare la nivelul ochilor, dar viseaza sa aiba mereu o privire seducatoare sunt invitate sa aleaga genele 3D.

Motive pentru a opta pentru tehnica de infrumusetare prin aplicare de gene 3D Bucuresti

Femeile care doresc sa economiseasca timp ori de cate ori doresc sa iasa din casa si sa isi pastreze un look feminin si seducator in orice moment al zilei, femeile care doresc sa aiba acelasi look de printesa langa barbatul visurilor lor atunci cand se trezesc dimineata sunt invitate sa apeleze la specialiste pentru a aplica gene 3D.

Reprezentantii salonului de vopsit Balayage Bucuresti nu se ocupa numai de coafura, manichiura si epilare totala, ci ofera femeilor pachete complete de infrumusetare, ce includ si epilare totala, fotoregenerare laser, masaj de slabire si aplicare de gene false. Cele care opteaza pentru genele 3D vor avea placuta surpriza sa nu fie nevoite sa-si atinga rimelul, eyelinear-ul si paleta de culori cu saptamanile.

Gene 3D Bucuresti | vopsit Balayage Bucuresti | FreeStyleBeauty.ro

gene 3D Bucuresti

In plus, vor avea un look mai sexy si mai atragator, fara a simti macar greutate pe pleoape, cu ajutorul unei proceduri simple, care dureaza cateva zeci de minute si necesita intretinere o data la cateva saptamani. Genele 3D se aleg in functie de preferinte, de trasaturi, de forma ochiului, de calitatea si lungimea genelor naturale, dar si de stilul de viata.

Cu un pret mai mult decat accesibil, extensiile de gene 3D sunt extrem de eficiente din toate punctele de vedere, atat practic, cat si estetic. Clientele care tin cont de sfaturile specialistilor in domeniu cu siguranta vor putea sa le pastreze fara probleme o perioada indelungata. In cadrul salonului FreeStyleBeauty.ro se acorda o mare importanta aplicarii extensiilor de gene cu mare atentie la detalii pentru fiecare geana in parte.