Acasă Diverse Ce corpuri de iluminat cu LED sa alegi pentru un tavan suspendat?

Ce corpuri de iluminat cu LED sa alegi pentru un tavan suspendat?

Pentru a se obtine un rezultat uimitor, trebuie mai intai cunoscute variantele de iluminat cu LED pentru un tavan suspendat

tavan suspendat

Proprietarii care isi doresc sa amenajeze un tavan suspendat elegant in una dintre incaperile casei, cu siguranta au nevoie de putin ajutor privind alegerea corpurilor de iluminat cu LED.

Printre lucrurile de care trebuie sa tina cont atunci cand se incepe un astfel de proiect se numara cu siguranta forma, stilul si tipul tavanului. In functie de acestea, trebuie sa se determine corect corpurile de iluminat pentru a obtine un efect de iluminat memorabil.

Pentru a se obtine un rezultat uimitor, trebuie mai intai cunoscute variantele de iluminat cu LED pentru un tavan suspendat.

  • Lampi cu LED-uri

Atunci cand se aleg lampile cu LED-uri, proprietarii trebuie sa fie foarte atenti la capacitatea acestora de a diminua intensitatea luminii, deoarece nu orice corp de iluminat permite acest tip de manipulare.

Daca se doreste reglarea cu un controler dimmer, dar caracteristicile corpului respectiv nu o permit, se poate deteriora permanent corpul de iluminat atunci cand se va incerca diminuarea luminii, asa ca este nevoie de o buna informare inainte de achizitie.

  • Spoturi LED

Acestea sunt printre cele mai populare corpuri de iluminat pentru tavanele suspendate. Consumatorilor le place de obicei lumina blanda si discreta pe care acestea o emit. Ele sunt cele mai preferate datorita faptului ca sunt usor de instalat si, in acelasi timp, pun accentul necesar pe facilitate.

  • Panouri LED

Acestea sunt corpuri LED plate, potrivite pentru montarea pe tavan suspendat, precum si pentru amplasarea in cladiri de birouri, magazine, holuri si diverse cladiri publice. In aparenta, panourile LED sunt corpuri de iluminat plate, al caror corp este compus din aluminiu si plastic. Ele pot fi rotunde, patrate sau dreptunghiulare.

  • Tuburi LED

Tuburile LED sunt de obicei folosite in intregime pentru iluminatul interior. Consumatorii le aleg adesea in principal pentru iluminatul decorativ, desi sunt suficient de puternice ca si corp principal intr-o camera.